Delsbo
| Delsbo

Favorit Dela

Sörväna 6

 • Kategori:

  Bostad

 • Pris:

  2 500 000 kr

 • Storlek:

  190 m²

Detta är huset för familjen eller företagaren med unika möjligheter. Villan är förutom att den kan användas som en trivsam familjebostad, godkänd enligt normerna för brand och ventilation att bedriva verksamhet såsom HVB-hem, Bed & Breakfast eller annan kommersiell verksamhet. Det finns också ett gällande tillstånd hos inspektionen för vård och omsorg, IVO, avseende 9 vårdplatser i huset. Om köparen så önskar kan aktiebolaget som innehar detta tillstånd förvärvas tillsammans med villan enligt separat överenskommelse med säljaren. Huset som har en gedigen timmestomme, ursprungligen från 1980-talet, är i mycket gott skick, ombyggt till hvb-hem 2016-18 med bland annat ny uppvärmning (nya solpaneler), nytt badrum och tvättstuga, samt brand- och ventilation godkänt såväl för familjeboende som för kommersiellt bruk. På den stora tomten finns även en gäststuga som härstammar från 1800-talet som 2017 fick ett eget badrum med dusch. Dubbelgarage och vedbod. Den nuvarande planlösningen med många små rum, som skulle kunna vara attraktivt för HVB-hem eller Bed & Breakfast med affärsläget 20 minuter från skidbackarna i Järvsö, kan enkelt förändras till en normal familjevilla genom att ett par icke bärande mellanväggar tas ned. Huset har en strålande utsikt över Backsjön i den fagra Dellenbygden, och är lantligt men centralt beläget 20 minuter från Ljusdal och Järvsö och cirka en halvtimme från Hudiksvall. Bussförbindelserna är goda. För den som är hästintresserad finns den professionella, nybyggda hästsportanläggningen på Backen bara några hundra meter bort med möjligheter att delta i ridträning i alla discipliner och att inackordera sina hästar.
 • Total yta

  190 m2

Ytor Antal Area
Bostad 190 190
Tomtarea 9 360

Ekonomi

Taxeringsvärde:

818 000 kr

Pris:

2 500 000 kr


Teknisk information

Byggnad Bostadsbyggnad:

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Byggår: 1980

Beskrivning: Välkommen in! Hall med plats för upphängning av ytterkläder och uppställning av skor. Matta på golvet och på väggarna sitter en träpanel. Går Ni till höger finns en stor sal där de sociala stunderna kan avnjutas framför den öppna spisen och med utsikten från altanen. Härifrån når man två sovrum med heltäckningsmattor och tapet samt två fönster i vardera sovrum. I salen finns trägolv, bröstpanel, tapet och synligt timmer. Avdelningsbart med skjutdörrar. 3 fönster som släpper in ljus i salen. Rakt fram i hallen finns stort badrum med bastu, dusch, handfat i kommod och wc. Till vänster i hallen finns fortsättning på hallen med mindre wc. Ingång till tre sovrum och stort badrum med dusch tvättmaskin samt torktumlare, handfat och wc. Matrum med matta, tapet och målade väggar. Här fortsätter rummet med det stora köket. I köket finns vedspis, hel frys och kyl. Matplats och kök delar på tre fönster. Från köket når man 4 sovrum med heltäckningsmattor och målade väggar.

Byggnad Garage:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Garage med plats för två bilar.

Byggnad Häbre:

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Beskrivning: Häbre som idag fungerar som förvaringsutrymme till veden.

Byggnad Gästhus:

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Beskrivning: Gästhus med dusch, wc och handfat.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EG

Fastighetsmäklare

Emeli Gradin

emeli.hudiksvall@svenskfast.se

+467 VISA NR +46702274076

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Drottninggatan 2
82430 HUDIKSVALL
svenskfast.se
Sörväna 6

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör