Bälinge-Svista 45

Svista , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 360 m²

Pris

14 995 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Lokalfastighet med bra läge längs gamla E4:an!

Fastighet i Svista lämpat för försäljning, produktion, lager och verkstad med ypperligt skyltläge längst gamla E4:an. Lokalerna står till förfogande för den nya ägaren. Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt samt bokning av visning sker genom ansvarig mäklare Pernilla Persson, pernilla.persson@maklarhuset.se

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 1 1 360

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 232 000 kr

Driftskostnad:

105 373 kr/år

Pris:

14 995 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 2018

Beskrivning: Grund: betong (värmeslingor), Fasad: Isolerade plåtelement, Tak: plåt, Fönster: 4-glasfönster i varje fönsterram, Hängrännor: plåt, Utställnings- och verkstadshall med stora skyltfönster mot f.d. E4:an och parkeringen. Ytorna är fördelade på en bilhall/showroom om 900 kvm och en verkstad/rekond om 460 kvm Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: Luft/vattenpump, Ventilation: Ctc pumpar. Vatten och avloppstyp Gemensamt vatten och avlopp. Verkstadshallen har avlopp kopplat till oljeavskiljare.

Omgivning

Omgivning/natur:

Svista ligger några minuter med bil från Uppsala. Det tar ca 5 minuter till Torbjörnstorg med Icabutik, restauranger och tobaksaffär. In till Uppsala centrum tar det ca 10 minuter med bil.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer både med Uppsala buss och även några minuter med bil till påfarten till de större vägarna kring Uppsala.
Bälinge-Svista 45