Centralt | Norrtälje

Favorit Dela

Tullportsgatan 24

Beskrivning

Anrik fastighet centralt i Norrtälje, "Kapellet", pågående restaurangverksamhet med perfekt läge! Fastigheten säljes, inte verksamheten. Ändamålsenligt renoverat med nytt kök, ny effektiv ventilation, en del tilläggsisolering och nya ytskikt. Uppvärmning via fjärrvärme. På entréplan finns stor sal med scen och bar, bakom scenen finns diskrum och kök en halv trappa upp. Trappa upp till läktarna med flera sittplatser, och ytterligare en trappa upp finns vindsrum och ventilationsanläggningen. Suterrängplan har diverse lagerutrymmen och rum för kylar och frysar. Även fjärrvärmeanläggningen finns på suterrängplanet. Nya terrasser för uteserveringar.
  • Total yta

    350 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 350
Tomtarea 642

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 096 000 kr

Pris:

10 000 000 kr


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1920

Beskrivning: Taxerad area är 210 kvm restaurangarea och 140 kvm övrig area, uthyrbar area är ca 350 kvm. Arean har inte blivit kontrollmätt.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AJ

Fastighetsmäklare

Arja Joelsson

arja.norrtalje@svenskfast.se

+467 VISA NR +46707727160

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
norrtalje.svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tullportsgatan 24

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör