Vilhelmina
| Vilhelmina

Favorit Dela

Sälggatan 4

Diling Teknik - Legotillverkning av plastprodukter.

 • Kategori:

  Tillverkande företag

 • Omsättning:

  5 500 000 kr

 • Antal anställda:

  5

 • Kommun, område:

  Vilhelmina, Vilhelmina

 • Pris:
Företag med hög kompetens inom legotillverkning av plastprodukter genom vakuumformning samt lång erfarenhet inom produktutveckling och prototyptillverkning.

Ekonomi

Antal anställda:

5

Intäkter:

5 500 000 kr


Utförande

Bransch:

Tillverkande företag

Antal anställda:

5

Verksamhet:

Diling Teknik AB bedriver verksamhet inom legotillverkning av plastprodukter med typiska produkter såsom frontspoilers till husvagnar och bilsläpar samt inredningsfronter till båtar och traktorer. Produktionsmetoden består av vakuumformning med avancerad efterbearbetning i två fräsverk som är CNC styrda. Bolaget har även en lång och gedigen erfarenhet av produktutveckling och prototyptillverkning och kan även vara behjälplig inom detta område. Bolagets målsättning är att vara en pålitlig resurs för sina kunder och att, på det mest effektivaste sättet, slussa projekten till färdiga produkter. Bolagets kunder består uteslutande industriföretag, där Diling Teknik AB fungerar som underleverantörer av detaljer och komponenter till kundens produktion. Bolagets filosofi är att arbeta nära kunden, för att aktivt kunna delta i produktutveckling och bidra med sin kompetens. Bolagets största kunder består av stora och stabila aktörer som tex Alimak, Brokk, Electrum, Fumex, Lundberg Hymas med flera. Den huvudsakliga geografiska marknaden finns idag i Västerbotten. Efterfrågan är stabil men också under ständig utveckling. Framtidens produkter torde ha hela Sverige som marknadsområde. All personal har kompetens att utföra alla förekommande arbetsuppgifter i den löpande produktion. Verksamheten bedrivs från lokaler belägna på Sälggatan 2 i Vilhelmina samt från förhyrda lokaler belägna på Plastvägen i Skellefteå. Fastigheten kommer att ingå som en del av försäljningen. Lokalerna är ändamålsenliga och väl anpassade för verksamheten.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

- Modern och effektiv produktionsutrustning - Kompetent och självgående medarbetare - Produktionslokaler som är anpassade till potentiell utökning av produktionen - Stabil kundbas - Känt och starkt varumärke på marknaden

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jan Holmstedt

Jan Holmstedt

jan.holmstedt@ffkf.se

070- VISA NR 070-640 20 65

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
Wallingatan 33
11124 Stockholm
ffkf.se
Sälggatan 4

Fler annonser från denna annonsör