Skriv ut

Skapa PDF

Raskarum 1214, Österlen

sankt olof

Raskarums Gårdsbutik. Etablerad gårdsbutik och catering på Österlen med vackert läge i Raskarum mellan S:t Olof och Kivik.

Fakta

Bransch: Övrigt
Pris: Kontakta fastighetsmäklaren för prisuppgift.
Omsättning: 1 500 000 kr
Antal anställda: 2
Kommun, område: Simrishamn, Österlen
Karta

Information

Beskrivning

Raskarums Gårdsbutik. Etablerad gårdsbutik och catering på Österlen med vackert läge i Raskarum mellan S:t Olof och Kivik. Gårdsbutik med modern förädlingsanläggning idag anpassad för kyckling, totalt ca 350 kvm. Maskinhus/lager/kylrum om ca 130 kvm. Till gårdsbutiken hör även ett enklare bostadshus om ca 120 kvm boyta och mindre häststall med tre boxar. Läs mer på fastighetsmäklarens hemsida för ytterligare information. Se nedan länk.

Utförande

Bransch

Övrigt

Startår

1989

Antal anställda

2

Utrustning som medföljer

Inga byggnadsinventarier ingår i köpet men kan förvärvas via separat överenskommelse.

Verksamhet

Gårdsbutik som erbjuder catering. Förädlar och säljer kyckling i dagsläget. Konceptet för butiken är från uppfödning till delikatess. Köparen har möjlighet att ta över verksamheten som den är idag med leverantörsavtal och kundstock. För ytterligare information gå in på länkad hemsida, se nedan.

Ekonomi

Pris

Kontakta fastighetsmäklaren för prisuppgift.

Omsättning

1 500 000 kr

Omgivning

Vägbeskrivning

Från Simrishamn kör norrut på väg 9 mot Kivik. Efter 13 km sväng vänster vid skylt ”S:t Olof”. Följ vägen ca 5 km, sedan ligger gården på höger sida. Framme! Se även bilagda kartor på mäklarens hemsida!

Varför är detta en bra investering?

Cateringverksamhet med stor utvecklingspotential. Flertal lokala matproducenter i närområdet gör det möjligt att vidareutveckla och förädla konceptet.

Dokument

Länkar

Raskarum 1214
Sökhjälp