Kaptensvägen, Barkaby, Järfälla - Hotell/turistföretag

Barkaby | Järfälla

Favorit Dela

Kaptensvägen

Nybyggt vandrarhem/hostel med 16 rum. Samtliga rum har nya möbler och inredning. Fläkt, el och utskick har nyligen renoverats.

Beskrivning

Verksamheten har en otrolig hög standard med ett fantastiskt läge. Nyrenoverat ut och invändigt. Rummen är anpassade efter de krav som ställs för vandrarhem med ventilation och brandlarm. Sängar av högsta kvalitet och godkända ståldörrar. Nyligen har även entréer anpassats med rätt lister och ramp för en större investering. Fastigheten har erhållit slutbesked i sin två övre plan och väntar godkännande på nedre källarvåning. Handlingarna är inlämnade och besked bör komma inom kort. Projektansvarig finns som sköter uppföljningen. Vi kommer inte att sälja utan ett färdigt slutbesked dock kan du redan nu erlägga en handpenning och ingå avtal för att när samtliga beslut beviljats tillträda verksamheten. Redan nu har kommun och företag visat ett stort intresse för att hyra rum kort och långsiktigt. Dock ligger det inte i nuvarande ägares intresse att driva vidare då ägaren har flera andra projekt. Fastigheten har endast vandrarhemmet som verksamhet. Försäljning gäller endast för verksamheten, ej fastigheten. Ta tillfälle och överta denna verksamhet som behöver rätt ägare. Stor chans att utveckla detta till en mycket vinstgivande projekt. Godkänt för att bedriva som hotell. 10 år kontraktstid råder vilket ger köparen en trygg affär. Privat hyresvärd med långsiktigt mål. Förfrågningar sker löpande på uthyrning av kommun och företag. Yta: ca 600 kvm Tomt: ca 1500 kvm Rum 16 st - Kök - matrum - tvättrum - 7 toa/dusch Hyra: ca 67000:- / mån plus moms Överlåtelseform: Inkråmsaffär / Bolagsaffär Pris: 5 900 000 SEK Snabbfakta: - 16 rum nya rum - Gemensamma kök - Gemensamma allrum - Kontor - Goda parkeringsmöjligheter precis utanför 10 st ingår - Tvättstuga Information Enkeldriven verksamhet precis vid Barkaby Outlet. Nära till restauranger och kommunikation. Flera kommuner efterfrågar avtal men ägaren har ej bearbetat detta pga inväntan av slutbesked. Idag bedrivs verksamheten därför inte på dess fulla kapacitet men har trots många förfrågningar. Detta innebär att det finns goda utvecklingsmöjligheter till att öka priserna genom att upprätta samarbeten med närliggande kommuner. Verksamheten är självgående och behöver behöver endast ses över med jämna mellanrum. Du har inga direkta renoveringar/underhåll för kommande år då allt är nybyggt. Nuvarande ägare kommer inte vara aktiv i verksamheten då han bedriver flera andra större projekt. Stor möjlighet till att ta mer betalt och utöka samarbetet med flera kommuner. Samtliga rum är anpassade efter de krav som kommun ställer för jourboende. Detta medför att hela Sverige kan bli din kundkrets då många kommuner inte helst placerar utsatta personer i samma län Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros 0734333377 eller GATE kontor på 0851516663

Ekonomi

Antal anställda:

2

Pris/Överlåtelseavgift:

5 990 000 kr


Utförande

Bransch:

Hotell/Turistföretag

Startår:

2019

Antal anställda:

2

Utrustning som medföljer:

Hela inkråmet ingår

Verksamhet:

Vandrarhem med uthyrning av rum. Korttidsboende eller långtid. Verksamheten riktar sig till privatkunder samt kommuner.


Omgivning

Vägbeskrivning:

Verksamheten ligger bredvid Ikea barkaby och är centralt belägen nära handel.


Varför är detta en bra investering?

Då denna verksamhet inte är i behov om någon som helt renovering eller investering närmsta 10 åren så är detta en trygg affär för köparen. Fastigheten har genomgått samtliga renovering och ändringar för att följa kommunen riktlinjer och krav.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Östermalm/Norrmalm Fastighetsmäkleri AB

Mäklare

Östermalm/Norrmalm Fastighetsmäkleri AB

info@gatecb.se

0851 VISA NR 0851516663

0734 VISA NR 0734333377

Charbel Botros

Mäklare

Charbel Botros

cb@gatecb.se

0851 VISA NR 0851516663

0734 VISA NR 0734333377

Marknadsförs av Östermalm/Norrmalm Fastighetsmäkleri AB
gatecb.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kaptensvägen