Skriv ut

Skapa PDF

Källevägen 8, Hishult

hishult

Tillfälle att förvärva denna unika fastighet! I den före detta mejeribyggnaden finns stora möjligheter att anpassa till just dina drömmar. En häftig o.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Pris: 595 000 kr. Utgångspris
Storlek: 437 m²
Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att förvärva denna unika fastighet! I den före detta mejeribyggnaden finns stora möjligheter att anpassa till just dina drömmar. En häftig och annorlunda bostad, ett mikrobryggeri eller någon annan småskalig verksamhet? Bra läge i utkanten av Hishult men fortfarande i byn och närhet till matbutik, mack, bank, skola m.m. Före detta mejeribyggnad med produktionslokal samt kontors- och personalutrymmen. Kylrum, pannrum, badrum/WC. Därutöver finns lagerutrymmen med möjlighet att inreda till övrig verksamhet om så önskas. Lastbrygga på framsidan samt större port för varuintag från gårdssidan. Angivna areauppgifter är från taxeringsinformationen. Uppmätt area i huvudbyggnaden: 238 kvm. På fastigheten finns också ett mindre fritidshus i renoveringsbehov. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Utförande

Byggnader

Huvudbyggnad

Byggnadstyp

Produktionslokal

Byggår

1955

Beskrivning

Före detta mejeribyggnad med produktionslokal samt kontors- och personalutrymmen. Kylrum, pannrum, badrum/WC. Därutöver finns lagerutrymmen med möjlighet att inreda till övrig verksamhet om så önskas. Lastbrygga på framsidan samt större port för varuintag från gårdssidan. Angivna areauppgifter är från taxeringsinformationen. Uppmätt area i huvudbyggnaden: 238 kvm.

Grund

Betongplatta

Bjälklag

Gjutet valv

Fasad

Tegel

Tak

Papp

Fönstertyp

2-glas

Vatten/avlopp

Enskilt vatten, kommunalt avlopp

Uppvärmning

Olja, luft/luft samt luft/vatten

Garage

Byggår

1955

Beskrivning

Garage för en bil. Gjutet golv med golvbrunn.

Stuga

Byggår

1955

Beskrivning

Mindre fritidshus i renoveringsbehov.

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Tak

Eternit

Fönstertyp

2-glas

4

Byggår

1955

Ytor Antal Area
Kallager 1 135
Varmlager 1 183
Industri 1 95
Kontor 1 24
Tomtarea 1 323

Ekonomi

Pris

595 000 kr. Utgångspris

Driftkostnad

66 500 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Hishult är ett välskött samhälle mitt i naturen. Här finner barnfamiljer och andra en lugn boendemiljö och här finns konsthallen som visar samtidskonst och lockar tiotusentals besökare varje år. Orten har kyrka, gästgiveri, livsmedelsbutik med postservice, bensinmack och bank. Härifrån är det 27 km till havet och Hishult ligger mitt emellan tätorterna Markaryd och Laholm. Nybyggd skola, F-6. Högstadium i Våxtorp. Idrottsplats, bokbuss, räddningstjänst. Avstånd: Laholm 20 km Halmstad 43 km Markaryd 21 km

Kommunikationer

Buss med Hallandstrafiken.

Dokument

Källevägen 8
Sökhjälp