Levi, Finland
| Sirkka

Favorit Dela

Utsunkaltiontie 2

Timmerstuga på totalt 220 m2 belägen i Levi, Finland.

  • Kategori:

    Bostad

  • Storlek:

    220 m²

  • Pris:
Rustik timmerstuga med en exklusiv känsla på totalt ca 220 m2 belägen ca 9 km från vintersportorten Levi, Finland. Stugan inrymmer fyra sovrum, kök, allrum med en vacker öppen spis, relax med spabad, bastu, tre toaletter samt tre duschar. Del av byggnaden har full takhöjd vilket skapar en trevlig känsla av rymd och fint ljusinsläpp. Hela byggnaden har genomgående en lyxig och rustik känsla men invändiga timmerväggar samt kakel och klinker på golv och i badrum/duschar. Fastigheten hyrs i dagsläget ut veckovis till både vinter och sommarturister.
  • Total yta

    220 m2

Ytor Antal Area
Bostad 220
Tomtarea 1 342

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 817 000 kr

Driftskostnad:

149 400 kr/år

Hyresintäkter:

295 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Unsunpesä 2


Teknisk information

Byggnad:

Grund: Platta på mark

Stomme: Timmer

Bjälklag: Trä

Fasad: Timmer

Tak: Shingel, papptak

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme, elpanna och radiatorer


Omgivning

Omgivning/natur:

Levi i Kittilä kommun i finska Lappland (170 km norr om Polcirkeln) är en vintersportort i Finland. Fjället Levis topp ligger 531 meter över havet. Det finns 43 pister (varav 17 är upplysta) och 26 skidliftar. I Levi finns Finlands första byggda gondollift. Skidorten är känd för att ha världscuptävlingar i slalom. Säsongen är ofta lång i Levi och varar från mitten av oktober till början av juni. De flesta pister är blå eller röda, men det finns även fyra svarta pister. Den högsta fallhöjden är 325 meter och den längsta pisten är 2500 meter lång. Det finns även 230 km längdskidspår och 886 km snöskoterspår i Levi. Levi har goda kommunikationer via flygplatsen i Kittilä samt Kolari järnvägsstation. Anläggningens läge norr om polcirkeln garanterar vanligtvis generöst med snö och temperaturer under noll hela vintern. Det ger även goda möjligheter att se Norrskenet. I Levi finns även all tänkbar samhällsservice såsom affärer, hotell, restauranger, sjukvård med mera. På 8 km från Levi centrum finns Luvattumaa, Levi Ice Hotel och Ice Gallery. 45 km från Levi ligger Snow Village Lainio där möjlighet finns att se snö- och isbyggnationer samt äta på en isrestaurang i Lainio eller sova i ett isrum. Utsunpesä 2 är belägen i Sirkka vilket är en tätort ca 9 km söder om Levi centrum samt mitt i skidsystemet ca 150 meter från närmaste pist. Ca 4 km från fastigheten finns även en 18 hålsgolfbana samt gott om skidspår och mountainbikesspår. I fastighetens närområde finns även en exklusiv restaurang samt möjlighet till boende i unika norrskensigloos, Golden Crown Iglu.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

kfnorr@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
Kanalgatan 77
93178 Skellefteå
Utsunkaltiontie 2

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör