Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksvägen 6

rimbo

Gammalt och välrenommerat företag som säljer och servar lantbruks- och entreprenadmaskiner i egen fastighet, ca fem mil norr om Stockholm.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Omsättning: 14 200 000 kr
Antal anställda: 5
Kommun, område: Norrtälje,

Information

Beskrivning

Gammalt och välrenommerat företag som säljer och servar lantbruks- och entreprenadmaskiner. Verksamheten, som även inbegriper försäljning av reservdelar och tillbehör, bedrivs i egen fastighet belägen ca fem mil norr om Stockholm. Bolagets omsättning har under de senaste fem åren ökat från drygt 10 till knappt 15 mkr. Bolaget har fem anställda medarbetare med god kompetens och kunskap inom sina respektive arbetsområden. Fastigheten, 6 140 m2, är centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter. Byggnaden, är 1 080 m2 varav 648 m2 uppvärmd yta.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Startår

1974

Antal anställda

5

Antal kunder

500

Verksamhet

Bolagets kunder består till största delen av lantbrukare och småföretagare. Bolaget samarbetar med välkända och etablerade leverantörer och har under de verksamma åren byggt upp långsiktiga relationer med sina leverantörer. Verksamheten bedrivs från en egenägd, strategiskt belägen fastighet. Det finns stora möjligheter för en ny ägare att fortsätta utveckla Bolaget genom att intensifiera det arbete som nuvarande ägare har påbörjat.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

14 200 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har ett mycket gott rykte bland sina kunder och verksamheten är väl inarbetad på marknaden. Potentialen är fortsatt mycket stor för rätt ägare. Ändamålsenlig fastighet i en expansiv region. Kompetenta och självgående medarbetare som har stor kunskap om verksamheten och de maskiner som Bolaget säljer. Bolaget erbjuder sina kunder en hög servicenivå både inför ett köp av en maskin och efter köpet i form av eftermarknadsservice.

Länkar

Fabriksvägen 6
Sökhjälp