Kågeröd

Favorit Dela

Stenhuggaregatan 1A

Försäljning av fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128. Fastigheten Kågeröd 5: 128 ligger med adress Stenhuggaregatan 1A i centrala Kågeröd och har.

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans. Fastigheten har två byggnader. Fastighetens ena byggnad är uppförd 1930 i med fasad i tegel och bjälklag av trä. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som skolfastighet med bostad ovan skolsalarna. Skolsalarna på bottenplan är ombyggda till en bostad i modernt skick samt den andra är under ombyggnad – ej färdigställd. Byggnaden innehåller då två fungerade bostäder och en under ombyggnad. Den andra byggnaden innehåller tre marklägenheter och är uppförd 1950. Alla lägenheter har en markyta till respektive bostad. Byggnaden har idag tre bostäder där samtliga är uthyrda. Bostäderna i fastigheten har tvättmaskin och torktumlare i respektive lägenhet. Begärt pris avser båda fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128 som säljes tillsammans via överlåtelse ett nytt aktiebolag. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.
  • Total yta

    508 m2

Ytor Antal Area
Bostad 1 508
Tomtarea 2 310

Ekonomi

Pris:

11 500 000 kr


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kågeröd 5:128


Teknisk information

Byggnad 1:

Byggår: 1950

Byggnad 2:

Byggår: 1929

Byggnad 3:

Byggår: 1929

Byggnad 4:

Byggår: 1950


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Kågeröd 5: 128 ligger med adress Stenhuggaregatan 1A i centrala Kågeröd och har tidigare fungerat som skola. ågeröd ligger i ett naturskönt område nära Söderåsen och inom Helsingborg-Landskrona regionen i Svalöv kommun. Kågeröd i Svalöv är en lugn boendeort med närhet till rekreation som motorsport och ridning. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. Svalöv kommun har närhet till större orter så som Landskrona och Helsingborg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheterna har goda parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Läget för de båda fastigheterna kommer att förbättras då fastigheten ligger i direkt anslutning till en ny regional tågstation för av- och påstigande som ska byggas med planerad öppning i december 2021.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Silfver

VD för Relier Syd AB

Magnus Silfver

magnus.silfver@relier.se

0733 VISA NR 0733770085

Marknadsförs av Relier Syd AB
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stenhuggaregatan 1A