Skriv ut

Skapa PDF

Stenhuggaregatan 1A

kågeröd

Försäljning av fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128. Fastigheten Kågeröd 5: 128 ligger med adress Stenhuggaregatan 1A i centrala Kågeröd och har.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Storlek: 508 m²
Karta

Information

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans. Fastigheten har två byggnader. Fastighetens ena byggnad är uppförd 1930 i med fasad i tegel och bjälklag av trä. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som skolfastighet med bostad ovan skolsalarna. Skolsalarna på bottenplan är ombyggda till en bostad i modernt skick samt den andra är under ombyggnad – ej färdigställd. Byggnaden innehåller då två fungerade bostäder och en under ombyggnad. Den andra byggnaden innehåller tre marklägenheter och är uppförd 1950. Alla lägenheter har en markyta till respektive bostad. Byggnaden har idag tre bostäder där samtliga är uthyrda. Bostäderna i fastigheten har tvättmaskin och torktumlare i respektive lägenhet. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

1950

2

Byggår

1929

3

Byggår

1929

4

Byggår

1950

Ytor Antal Area
Bostad 1 508
Tomtarea 2 310

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten Kågeröd 5: 128 ligger med adress Stenhuggaregatan 1A i centrala Kågeröd och har tidigare fungerat som skola. ågeröd ligger i ett naturskönt område nära Söderåsen och inom Helsingborg-Landskrona regionen i Svalöv kommun. Kågeröd i Svalöv är en lugn boendeort med närhet till rekreation som motorsport och ridning. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. Svalöv kommun har närhet till större orter så som Landskrona och Helsingborg.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheterna har goda parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Läget för de båda fastigheterna kommer att förbättras då fastigheten ligger i direkt anslutning till en ny regional tågstation för av- och påstigande som ska byggas med planerad öppning i december 2021.

Stenhuggaregatan 1A
Sökhjälp