Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet
Bygatan 6A - Bostadsfastighet

Kågeröd

Favorit Dela

Bygatan 6A

Försäljning av fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128. Fastigheten Kågeröd 5: 17 ligger med adress Bygatan 6A i centrala Kågeröd och har tidigare.

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans. Fastigheten Kågeröd 5:17 är uppförd 1953 med fasad i tegel och bjälklag av betong. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som Post och Bankfastighet med bostäder ovan lokalerna. Lokalerna är ombyggda till bostäder och idag inryms 9 st bostäder på tre våningsplan varav en i källarevåning. Samtliga bostäder är uthyrda. Utöver detta finns en garagebyggnad med två okaler. En av dessa är uthyrd till Räddningskåren (Frivilliga brandkåren) och den andra nyttjas av Säljaren. Fastighetens byggnad har nyare dränering (2015) för två långsidor och en gavelsida. Bostäderna har löpande renoverats där cirka hälften har nyare kök. Samtliga badrum är renoverade utom ett som är i originalskick. Trafikverket bekostar nya fönster för större delar av fastigheten Kågeröd 5:17. Begärt pris avser båda fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128 som säljes tillsammans via överlåtelse ett nytt aktiebolag. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.
  • Total yta

    643 m2

Ytor Antal Area
Bostad 1 643
Tomtarea 1 526

Byggnader

1:

Byggår: 1953

Grund: Källare av betong

Fasad: Tegel

Tak: Tegelpannor, valmat tak

Fönstertyp: Föremål för byte på Trafikverk

Uppvärmning: Bergvärmepump (2012)


Ekonomi

Pris/Överlåtelseavgift:

11 500 000 kr


Utförande

Antal rum:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Kågeröd ligger i ett naturskönt område nära Söderåsen och inom Helsingborg-Landskrona regionen i Svalöv kommun. Kågeröd i Svalöv är en lugn boendeort med närhet till rekreation som motorsport och ridning. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. Svalöv kommun har närhet till större orter så som Landskrona och Helsingborg. Fastigheten Kågeröd 5: 17 ligger med adress Bygatan 6A i centrala Kågeröd och har tidigare fungerat som post- och bankfastighet.

Kommunikationer:

Läget för de båda fastigheterna kommer att förbättras då fastigheten ligger i direkt anslutning till en ny regional tågstation för av- och påstigande som ska byggas med planerad öppning i december 2021. Fastigheterna har goda parkeringsmöjligheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Silfver

VD för Relier Syd AB

Magnus Silfver

magnus.silfver@relier.se

0733 VISA NR 0733770085

0733 VISA NR 0733770085

Marknadsförs av Relier Syd AB
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bygatan 6A