Skriv ut

Skapa PDF

Bygatan 6A

kågeröd

Försäljning av fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128. Fastigheten Kågeröd 5: 17 ligger med adress Bygatan 6A i centrala Kågeröd och har tidigare.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Storlek: 643 m²
Karta

Information

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans. Fastigheten Kågeröd 5:17 är uppförd 1953 med fasad i tegel och bjälklag av betong. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som Post och Bankfastighet med bostäder ovan lokalerna. Lokalerna är ombyggda till bostäder och idag inryms 9 st bostäder på tre våningsplan varav en i källarevåning. Samtliga bostäder är uthyrda. Utöver detta finns en garagebyggnad med två okaler. En av dessa är uthyrd till Räddningskåren (Frivilliga brandkåren) och den andra nyttjas av Säljaren. Fastighetens byggnad har nyare dränering (2015) för två långsidor och en gavelsida. Bostäderna har löpande renoverats där cirka hälften har nyare kök. Samtliga badrum är renoverade utom ett som är i originalskick. Trafikverket bekostar nya fönster för större delar av fastigheten Kågeröd 5:17. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

1953

Grund

Källare av betong

Fasad

Tegel

Tak

Tegelpannor, valmat tak

Fönstertyp

Föremål för byte på Trafikverk

Uppvärmning

Bergvärmepump (2012)

Ytor Antal Area
Bostad 1 643
Tomtarea 1 526

Omgivning

Omgivning/natur

Kågeröd ligger i ett naturskönt område nära Söderåsen och inom Helsingborg-Landskrona regionen i Svalöv kommun. Kågeröd i Svalöv är en lugn boendeort med närhet till rekreation som motorsport och ridning. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. Svalöv kommun har närhet till större orter så som Landskrona och Helsingborg. Fastigheten Kågeröd 5: 17 ligger med adress Bygatan 6A i centrala Kågeröd och har tidigare fungerat som post- och bankfastighet.

Kommunikationer

Läget för de båda fastigheterna kommer att förbättras då fastigheten ligger i direkt anslutning till en ny regional tågstation för av- och påstigande som ska byggas med planerad öppning i december 2021. Fastigheterna har goda parkeringsmöjligheter.

Bygatan 6A
Sökhjälp