Thai20
Thai6
Thai7 (kopia)
Thai4
Thai1
Thai2
Thai3
Thai10 (kopia)
Thai15
Thai9 (kopia)
Thai13
Thai12 (kopia)
Thai14 (kopia)
Thai11
Thai8 (kopia)
Thai16
Thai17 (kopia)
Thai18
Thai19

Landskrona | Landskrona

Favorit Dela

Artillerigatan 7A

Beskrivning

Centralt belägen butikslokal till salu (bostadsrättslokal) om 111 kvm på hörnläge med stora skyltfönster och parkeringsmöjligheter alldeles utanför butiken. Ett bra läge med gångavstånd till det mesta. Välkommen på visning! Ring Pernilla Corsing på 0709-50 18 99 för mer information och visning. Tänk på att ha lånelöfte klart innan ni bokar!
  • Total yta

    111 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 111

Byggnader

Lokal:

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1940

Beskrivning: HSB BRF Landora i Landskrona är en äkta bostadsrättsförening och omfattar förvaltningen av fastigheten Cykeln 2 med adress Artillerigatan 7 A-E, vilket innehåller 32 lägenheter och en lokal med bostadsrätt med en total yta av 1 579 kvm, samt 6 bilplatser. Bostadsrättslokal, Boareauppgift Bostadsrättsföreningen Flera av rummen är lösningar nuvarande ägare gjort och kan med lätthet ändras om man så önskar/har behov. Uppvärmning, kylning och ventilation Fjärrvärme. Tegelfasad och takpannor samt utanpåliggande balkonger med korrigerad plåt. TV/internet TV via Com Hem. Internet via Telenor.


Omgivning

Omgivning/natur:

I centrum har du direkt närhet till havet och Öresund. De större städerna Helsingborg, Malmö och Lund når du bekvämt via tåg, buss eller bil. Landskrona är en småstad med korta avstånd vilket gör att du snabbt och tryggt förflyttar dig mellan centrum, jobb eller bostad inom några minuter. I centrum finner du små charmiga gågator, kvarter och gårdar. Rådhustorget liksom Kasernplan är platser för små och stora evenemang. På Badhusgatan har du Citadellbadet, strandpromenaden, slottet, småbåtsmarinan, minigolf och Seglarpaviljongen runt knuten. Helt enkelt en stad att trivas i och närhet till det mesta!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pernilla Corsing

Fastighetsmäklare

Pernilla Corsing

pernilla.landskrona@svenskfast.se

+467 VISA NR +46709501899

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
landskrona.svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Artillerigatan 7A

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör