Skriv ut

Skapa PDF

FLYTTBART TEKNIKFÖRETAG TILL SALU i en bransch som växer. Produkterna har mycket hög kvalitét och är i sin bransch ett välkänt varumärke.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Pris: Kontakta företagsmäklaren
Län: Gävleborg

Information

Beskrivning

Innovativt teknikföretag i en bransch som växer, inom ett område som är mycket aktuellt med tanke på de miljömål som är satta. Företagets produkter är mycket efterfrågade och kunderna finns idag främst i Sverige men även i flera europeiska länder. Det finns stora möjligheter att öka försäljningen både i Sverige och på export, särskilt kopplat till nuvarande miljö- och klimatmål. Produkterna som företaget själva konstruerat är av mycket hög kvalitet som ofta specialanpassas till kundernas behov. Tillverkningen sker idag nästan uteslutande via legotillverkning. Produkterna är i sin bransch ett välkänt varumärke. Företaget är flyttbart men är förnärvarande beläget i Gävleborgs län. Vid intresse kontakta Björn Mårtensson, TACTIC Företagsförmedling för ytterligare information i form av bl.a. en objektsbeskrivning / prospect. Vi arbetar i detta ärende med sekretessförbindelse innan ytterligare information lämnas till intressent. Ring 070-568 30 52 eller maila: bjorn.martensson@tactic.se.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Konstruktion, utveckling, tillverkning på lego, försäljning, reservdelar

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

Kontakta företagsmäklaren

Varför är detta en bra investering?

Innovativt teknikföretag i växande bransch med starkt varumärke och god lönsamhet. Mycket utvecklingsbart för rätt köpare

Sökhjälp