Skriv ut

Skapa PDF

Lönngatan 46F

malmö

Ljus öppen och ny renoverade brf lokal/kontor. Kontoret inreddes år 2017 där allt ombyggdes och har en modernt designad standard.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Kontor
Pris: 1 000 000 kr
Storlek: 111 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal med modern standard säljes vid Lönngatan 46F i Lönngården, nära Sofielund. I fastigheten finns 45 bostäder och 2 lokaler. Lokalen ombyggdes helt år 2017 från att tidigare ha använts som butik till att nu vara ett välfungerande och modernt kontor. Från entrén möter man öppen planlösning som är anpassat för kontorsverksamhet. Via den öppna kontorslösningen når man ett konferensrum som rymmer ca. 16 personer. Till höger om entrén nås lounge, pausrum med pentry samt toalett. Längre in i lokalen finns trappa till källare där bi-yta finns, även denna i renoverat skick. Kontorets renovering gör att allt är nytt: från nya ytskikt och glaspartier från golv till tak till ny ventilation och nytt värmesystem med radiatorer - allt i mycket gott skick. Kontakta mäklaren för mer information.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

1936

2

Byggår

1936

Ytor Antal Area
Lägenhet 1 111
Tomtarea 2 754

Ekonomi

Pris

1 000 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sofielundsområdet i Malmö. Sofielund är ett trevlig bostadsområde med nära till Malmös mest centrala delar. I närheten ligger både Södervärn och Mobilia, som gör att pendling och shopping är enkelt och smidigt.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringar är möjligt direkt utanför på allmän gata.

Närservice

Endast ett par minuters avstånd till köpcentrumet Mobilia, där det finns ett stort utbud av både butiker och restauranger. Det centrala läget gör att hela Malmös utbud finns tillgängligt inom promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till de mest centrala delarna av Malmö.

Kommunikationer

Nära till både inre- och yttre ringvägen samt Trelleborgsvägen vilket gör det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Några minuter bort ligger Södervärn, där bussar går i alla riktningar och busshållsplatsen Malmö Sofielund ligger precis vid fastigheten.

Lönngatan 46F
Sökhjälp