Byggverksamhet

S4067 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Lönsam verksamhet inom bygg- och måleritjänster.

Beskrivning

Bolaget erbjuder bygg- och måleritjänster till främst företag med bas i Norrbotten. Bolaget har lång erfarenhet och stort kontaktnät inom de flesta branscher i sitt geografiska område. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom Bolagets affärsområden.

Ekonomi

Intäkter:

40 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Bygg och entreprenad

Verksamhet:

Bolaget erbjuder bland annat nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar, ROT-arbeten, golvläggning, fönster och dörrbyten, fasadbyten och fasadmålning, målning och tapetsering med mera. Utvecklingsmöjligheter finns inom främst förstärkning av kompetens för att hantera större byggprojekt inom industrin där en kombination av stål och trä ofta används. Vidare finns möjligheter att fortsatt stärka Bolagets position inom ROT-projekt. Även inom måleridelen finns stor tillväxtpotential. Bolagets samarbetar med flera stora aktörer i det geografiska området och kundstocken består till ca 97 % är företag/organisationer och 3% består av privatpersoner. Bolaget har i dagsläget har 20 anställda medarbetare men rekrytering sker löpande allteftersom behov uppstår. Bolagets geografiska marknad och närområde är under omstrukturering och det sker stora investeringar i området. I och med omstruktureringen och de stora investeringarna som utförs så uppkommer en hel del byggprojekt från Bolagets befintliga kunder. Detta innebär att marknaden för de tjänster som Bolaget erbjuder kommer att ha en hög efterfrågan kommande år.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget har en lokal förankring i sitt geografiska område och ett stort kontaktnät Bolaget har stor erfarenhet från andra branscher och projektledning vilket har gett fördelar gentemot den mycket traditionella byggbranschen. Bolaget har en skalbar leveransorganisation och en bra arbetsledning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jörgen Munter

Jörgen Munter

jorgen.munter@ffkf.se

070- VISA NR 070-173 37 88

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.