Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksvägen 9, Industriområdet

staffanstorp

Mycket fräsch och ändamålsenlig kombifastighet -kontor och lager- med fint kassaflöde på tillgängligt läge i Staffanstorp - industriområdet.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 3 900 000 kr
Storlek: 585 m²
Tillträde: Tillträde enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

På ett av de bättre lägena i Staffanstorps industriområde ges nu tillfälle att förvärva en sk kombifastighet, med kontor och tillhörande lager- eller produktionsytor. Fastigheten är uppförd i två omgångar, år 1980 och 1988. Renovering har skett kontinuerligt, varav den senaste ägde rum år 2016. Byggnaden består av två delar, en kontorsdel med en yta om ca 280 kvm, samt en lagerdel som även går att använda till lättare produktion, om totalt ca 315 kvm. Kontoret är indelat i flera enheter, som hyrs ut separat. Samtliga utrymmen håller en modern standard och är mycket ändamålsenliga. Lagerytan har utmärkt tillgänglighet via port och fin takhöjd. Inom fastigheten finns goda möjligheter till uppställning, liksom parkering för anställda och besökare. Totalt hyr en handfull hyresgäster lokaler inom fastigheten och det finns utrymme för köparens verksamhet, alternativt att hyra ut till nya hyresgäster. Välkommen på visning!

Utförande

Planlösning

Kontorslokalerna har flexibel och funktionell planlösning, med möjlighet att anpassa ytor efterhand som behov uppstår. Lagerlokalen har en öppen och effektiv planlösning.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1980

Renoveringsår

2016

Grund

Betong

Stomme

Betong & trä

Bjälklag

Betong

Fasad

Tegel, plåt och trä

Tak

Papp

Fönstertyp

Isolerglas

Ventilation

Till- och frånluft

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Ytor Antal Area
Kontor 250
Kallager 315
Övrigt 20

Ekonomi

Pris

3 900 000 kr

Taxeringsvärde

2 918 000 kr

Omgivning

Företag i närheten

Fastigheten har ett mycket tillgängligt läge, med närhet till såväl vägarna 108 mot Lund/Trelleborg och väg 11 mot Malmö och de östra delarna av Skåne. Till centrala Staffanstorp tar man sig på någon minut med bil.

Parkeringsmöjligheter/garage

Utmärka parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder invid entré!

Övrig information

Övrigt

Fastigheten säljs i bolagsform.

Fabriksvägen 9
Sökhjälp