Björsbyn
| Luleå

Favorit Dela

Björngårdsvägen 4

Luleås finaste konferensanläggning. Stor anpassningsbar fastighet med ett naturnära läge i Björbyn ca 8 km från centrala Luleå.

 • Kategori:

  Kontor, Butik, Lager/Logistik, Övrigt

 • Pris:

  Bud

 • Storlek:

  1 675 m²

Tidigare handelsträdgård som idag är ombyggd till en stor, flexibel anläggning för event och konferenser med en total yta på 1 675 m2 inrymmande konferenslokaler, kontor och restaurang.
 • Total yta

  1675 m2

Ytor Antal Area
Konferens & Event 1 675
Tomtarea 12 313

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 797 000 kr

Driftskostnad:

199 708 kr/år

Pris:

Bud

Hyresintäkter:

1 117 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Björsbyn 9:76

Planlösning:

Fastigheten har tidigare använts som en handelsträdgård och har genomgått stora ombyggnationer där tidigare odlingshallar bevarats i sin form men är men är ombyggda till konferensrum och lokaler för event och fester. Nu består anläggningen av tre konferensrum, åtta kontor, en restaurang, samt personal- och lagerutrymmen. Den höga takhöjden inomhus har förstärkts med stora kristallkronor i de större lokalerna. Ett av de tidigare växthusen på ca 480 m2 finns fortfarande kvar och används i verksamheten som orangeri och mötesrum. Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 1 675 m2 och rymmer upp till 500 minglande gäster och perfekt för event, bröllop, mässa eller möten. I dagsläget bedrivs en verksamhet inom event och konferens i fastigheten. Verksamheten erbjuder uthyrning av lokalerna samt tjänster inom event och möten som t.ex. konferenser, middagar, bröllop, minnesstunder, med mera. Även verksamheten kan ingå som en del av försäljningen om ny ägare så önskar.


Teknisk information

Byggnad:

Grund: Betongplatta på mark

Stomme: Ombyggt växthus med stålstomme

Fasad: Trä

Tak: Plåt

Fönstertyp: Tvåglas

Ventilation: Anläggningen har två helautomatiska ventilationssystem med h

Vatten/avlopp: Kommunalt avlopp och vatten från den närliggande EKO-byns an

Uppvärmning: Pelletspanna med elpatroner. Anläggningen har till största d


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Björsbyn vilket är en by i Nederluleå socken vid Björsby-fjärdens norra strand, ca 8 km från centrala Luleå. Björsbyn består av delområdena Björsbyn småort, Holmen, Björsbyn landsbygd, Revelsudden, Sinksundet, Hällbacken och Reveln. I Björsbyn bor både äldre och barnfamiljer och där finns en förskola i Hällbacken. Här blandas äldre jordbruksfastigheter med nya och gamla villor. Det är det nära till naturen och samtidigt nära till Luleå. Björsbyn är en populär by för många hästägare, här finns bland ridskola, rid- och körsällskap samt amatörtravtränare. I Björsbyn finns också fina skoterleder och bussförbindelse.I Björsbyn byggs även ett helt nytt bostadsområde i Hällbacken med totalt 52 lägenheter. I Hällbacken finns även en förskola.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

fredrik.wikstrom@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
Kanalgatan 77
93178 Skellefteå
Björngårdsvägen 4

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör