Centralt
| Bureå

Favorit Dela

Torget 4

Fastighetsbestånd med tre fina bostadsfastigheter belägna i Bureå.

  • Kategori:

    Bostad, Butik

  • Storlek:

    2 678 m²

  • Pris:
Tre fina bostadsfastigheter centralt belägna i Bureå, ca 1,8 mil utanför Skellefteå. Portföljen har en total uthyrningsbar area om ca 2 678 m2 fördelat på 2 058 m2 bostäder samt 620 m2 lokaler. Portföljen har årliga hyresintäkter på ca 1 874 tkr och ett uppskattat driftnetto på ca 1 174 tkr. Antal lägenheter uppgår till 28 st. och antal lokaler uppgår till 6 st.
  • Total yta

    2678 m2

Ytor Antal Area
Butik 620
Bostad 2 058
Tomtarea 6 898

Ekonomi

Driftskostnad:

679 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tre fastigheter i centrala Bureå


Omgivning

Omgivning/natur:

I Bureå bor ca 2 570 invånare och här finns all tänkbar service såsom matvarubutiker, frisörsalong, diverse småhandel, vårdcentral, tandläkare med mera.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

fredrik.wikstrom@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
Kanalgatan 77
93178 Skellefteå
Torget 4

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör