Skriv ut

Skapa PDF

Vårbackavägen 3B, Vårby

vårby

Beviljat bygglov finns både för renovering av pampigt 1920-tals byggnad med nio (9) bostäder och nybyggnation av tre (3) bostäder. Totalt 12 bostäder.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 18 000 000 kr. Accepterat pris
Storlek: 819 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten har en historia som privatbostad och den pampiga villan och systervillan i liknande utförande (idag ombyggd till 9 bostadsrätter) lät byggas av en kamrer 1929. Fastigheten har i omgångar använts till olika verksamheter och nu senast som privatbostad och bed and breakfast. Bostadsprojektet består av 12 fantastiska lägenheter med villakänsla och närhet till Mälaren, naturreservat/strövområden, kommunikationer och city. Tomt och trädgård i ett soligt, fritt läge med utsikt mot Mälaren och med stor potential att skapa gemensamma uteplatser för de boende. En del lägenheter har privata uteplatser, balkonger eller veranda. Fastigheten är belägen i ett område som verkligen kommer utvecklas med Vårby Udde med sina 1 800 nya bostäder, restauranger/caféer och närservice. http://magnoliabostad.se/portfolio/varbyudde/ Förbifart Stockholm. https://www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/projekt-i-stockholms-lan/Forbifart-stockholm/ Spårvagn Syd. https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Sparvag-syd/ I det här projektet kan köparen komma igång fort. Taket är nytt, försäljningsmaterial är framtaget och projektet är redo för byggstart. Beviljat bygglov finns både för renovering av pampigt 1920-tals byggnad med nio (9) bostäder och nybyggnation av tre (3) bostäder. Totalt 12 bostäder om cirka 780 kvm. Lägenheterna planeras i storlekar med tvåor och treor om 37 kvm-105 kvm. Se planlösningar över både ombyggnationen och nybyggnationen under dokument. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Utförande

Ytor Antal Area
Bostad 9 613
Nya bostäder 3 206
Tomtarea 3 561

Ekonomi

Pris

18 000 000 kr. Accepterat pris

Taxeringsvärde

15 519 000 kr

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsmöjligheter på tomten.

Närservice

I absolut närhet finns Vårby centrum med all tänkbar service. Några minuters bilväg finns Kungens Kurva som är ett av Skandinaviens största shoppingområden.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig ut på motorväg E4, både södergående och norrgående. När till tunnelbana Vårby Gård. Röd linje.

Dokument

Vårbackavägen 3B
Sökhjälp