Skriv ut

Skapa PDF

Karolinervägen 6A, Duved

duved

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 6 900 000 kr. Utgångspris
Storlek: 421 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välskött hyreshus med ett centralt läge i Duved ut till salu. 6 lägenheter, bestående av 3 st 3:or och 3 st 2:or om totalt ca 400 kvm med en intäkt om ca 450 000 kr. Dessutom finns ett varmgarage som hyrs ut för ca 18 000 kr samt en källarlägenhet som kan hyras ut för korttidsboende, exempelvis säsongsboende. Driftnetto ca 290 000 kr. Det finns även en byggrätt på fastigheten för ett tvåplanshus med en byggyta om ca 150 kvm. Lägenhet A är en källarlägenhet, inredd ca 2010 med kök och badrum av enklare standard, laminat golv, om ca 60 kvm. Den lämpar sig för korttidsuthyrning och är ej medräknad i den totala hyresintäkten. Lgh B är en 2 rok om ca 60 kvm. Den har uppfräschat kök i trä, ej renoverat badrum med plastmatta och våtrumstapet. Den har parkettgolv. Denna lägenhet kommer bli vakant. Lgh C har en ett invändigt, privat trapphus. Det är också en 2:a om ca 60 kvm och är delvis renoverad. Köket är uppfräschat men badrummet är ej renoverat. Det har klinkergolv. Övriga golv laminat och parkett. Lgh D är en 3:a om ca 75 kvm. Köket är äldre, men badrummet är renoverat ca år 2010 med mosaik på golvet och kakel på väggarna. Trägolv i övriga delar av lägenheten. E är en 3:a. Det är en övervåning om ca 75 kvm med invändigt trapphus (härifrån nås även gemensamma förråd, Tvätt tork och pannrum ). Den har renoverat kök och separat WC och badrum med dusch, ensuite från sovrum. Badrummen är ej renoverade. Balkong från sovrummet åt söder. Parkettgolv och plastmattor på golv. F är en 2:a om ca 60 kvm varav sovrummet och det renoverade badrummet med kakel, klinker och tvättmaskin är en trappa ner. Vardagsrum och icke renoverat kök på entréplan. Uteplats i väster. Laminatgolv. G är en 3:a om ca 75 kvm som är i fint skick. Den har renoverat badrum och kök samt nya laminatgolv ca år 2010. Uteplats i väster Det finns två källare, varav den östra (A) innehåller 5 förråd. (två hyrs ut till utomstående och 3 till hyresgäster) Det finns ytterligare 4 förråd till hyresgäster, Tvätt tork och pannrum med ingång från väst (E).

Utförande

Byggnader

1

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggår

1935

TV

Kabel tv

Grund

Gjuten platta i betong

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Tak

Plåt + papp

Fönstertyp

2-glas + 3-glas uppe och på si

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Bergvärme

1

Byggår

1935

Ytor Antal Area
Bostad 6 396
Varmgarage 1 25
Tomtarea 1 697

Ekonomi

Pris

6 900 000 kr. Utgångspris

Hyresintäkt

486 000 kr/år

Driftkostnad

185 807 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

I Duved hittar du de sköna svängarna i ett härligt tempo, här finns några av Åre skidområdes bästa pister. Duved är sammanlänkat med Tegefjälls backar och vill du ta dig till Åre tar du skidbussen som går hela dagarna. För längdåkaren har Duved en av Årefjällens spårcentraler med preparerade längdspår mellan 2,5-15 km, varav 2,5 och 5 samt 7km är elbelysta. Du kan även ta på turskidor för att exempelvis ta dig på rösad led mot Lillåstugan eller från Linbanans topp ta turen runt Mullfjället till Ullådalen. Sommartid bjuder området på fina vandringsleder och bra fiske i exempelvis Indalsälven. 5 km västerut finns Åre Golfbana.

Närservice

I Duved finns bl.a. mataffär, hotell, restauranger samt Järnvägsstation. I centrala Duved finns skola (årskurs F-9) och förskola.

Kommunikationer

Inom gångavstånd finns både länsbuss och tågstation.

Vägbeskrivning

I Duved fortsätt förbi hotell Renen på gamla vägen västerut ca 100 m. Strax innan Sågvägen ligger fastigheten på vänster sida.

Dokument

Karolinervägen 6A
Sökhjälp