Kävlinge | Kävlinge

Favorit Dela

Malmgatan 4

Beskrivning

Välkommen till Malmgatan 4! Nu har du möjlighet att förvärva en fastighet som är perfekt för verksamheter som kräver stora ytor, till exempel bilreparation eller uthyrning. Fastigheten har bra exponering mot 108/104 som enkelt tar dig vidare till väg E6 och E22.
  • Total yta

    285 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 285
Tomtarea 4 072

Ekonomi

Driftskostnad:

56 712 kr/år

Pris:

3 500 000 kr


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Orfeus 2


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: 1 plan med källare

Byggår: 1979

Beskrivning: Vi välkomnas in i en hall med plats att hänga av sig. Rakt fram finns ett WC. Till vänster finns ett kontor med reception och garderob, här ifrån når man det andra kontoret som också har förvaringsmöjligheter. I anslutning till kontorsdelen ligger köket med utgång till en terrass, det är utrustat med kyl frys och micro. Vidare ifrån hallen ligger ett omklädningsrum med dusch, WC samt en ingång till verkstaden. Man når verkstaden från tre håll - genom kontorsdelen, från gården samt från stora portar på gaveln vilket är smidigt vid verksamheter såsom bilverkstad, spedition eller bilbesiktning. Källardelen som man når utifrån är uppmurad och har gott om ytor till förvaring. Här nere finns elpannan och automatsäkringar. Här finns även tillgång till vatten och ingång till krypgrund. Tomten har stora öppna ytor och är inhägnad som tillåter förvaring av exempelvis motorfordon. Huvudbyggnaden har ingång med hall och till vänster finns 2 stora kontor med receptionsdisk och förvaringsmöjligheter. I anslutning till kontoren finns kök med utgång till en uteplats samt WC. Det finns även omklädningsrum med dusch. Från kontorsavdelningen finns dörr direkt in till garage - här finns en ingång från gården med reception samt vikdörrar för infart av stora fordon.

Stomme: Betong samt trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Tegel

Tak: Plåt

Utv.plåtarbeten: Plåt

Fönstertyp: 2-glasfönster isoler

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Direktverkande el + luft/luft


Omgivning

Omgivning/natur:

Kävlinge sjuder av framtidstro och tillväxt och genom en stark samverkan mellan kommun, fastighetsägare butiksägare och föreningar kan man verkligen känna att Kävlinge är en kommun där det är gott och enkelt att leva. Service är lika viktigt som väl fungerande skola och äldrevård. Med mer än 30 000 invånare och beläget mitt i den expansiva Öresundsregionen rymmer kommunen det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Irja Forsberg Holst

Irja Forsberg Holst

irja.holst@skandiamaklarna.se

0704 VISA NR 0704-44 72 18

AH

Reg. Fastighetsmäklare.

Anna Hovenberg

anna.hovenberg@skandiamaklarna.se

0720 VISA NR 0720-771546

Marknadsförs av Skandiamäklarna Landgren
skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Malmgatan 4