Skriv ut

Skapa PDF

Skarnberga 671

södra sandby

Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 i Södra Sandby säljes. Fastigheten är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: 30 000 000 kr
Storlek: 900 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är godkänd för att driva HVB-hem, vilket har bedrivits i mindre omfattning tidigare under året. Totalt sett består fastigheten av ca 900 kvadratmeter uthyrningsbar yta. I dagsläget finns möjlighet för en ny tagare att bedriva verksamhet då byggnaden är helt vakant. Totalt sett består fastigheten av ca 900 kvadratmeter uthyrningsbar yta samt omgärdande mark av en storlek på 2 080 kvadratmeter. Goda parkeringsmöjligheter för personbil samt färdtjänst i anslutning till byggnaden på grusad yta. Entré och trapphus är försedd med hcp-hiss. Rummen fördelas mellan tre kontor, nitton separata bostadsrum, tio stycken wc med dusch, två samlingsrum och två kök. Uppvärmning sker med vattenburen golvvärme i hela huset.

Utförande

Ytor Antal Area
Kontor 1 900
Tomtarea 2 080

Ekonomi

Pris

30 000 000 kr

Hyresintäkt

2 400 000 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Södra Sandby är Lunds näst största tätort med 6 300 invånare och har under en längre period haft en positiv befolkningstillväxt. Södra Sandby är belägen öster om Lund, med en restid på ca. 20 min från Lunds Central med bil. Området utgörs i huvudsak av villaområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

På framsidan är det en anlagd parkeringsyta som är grusad och hela fastigheten är omgärdad med mur.

Kommunikationer

Kollektivtrafik erbjuds via buss, med busstation inne i Södra Sandby (ca 2 km) samt närmsta hållplats utanför Starkas anläggning på Flyingevägen (ca 1 km).

Skarnberga 671
Sökhjälp