Skriv ut

Skapa PDF

Ladugårdsvägen 1

lomma

Försäljning av fastigheten Lomma, 24:33 belägen inom Fäladsmarkens industriområde i Lomma. Fastigheten är tillgänglig för köpare eller ny hyresgäst fr.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Pris: 14 000 000 kr
Storlek: 1 079 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välbyggd fastighet belägen på Fäladsmarkens Industriområde i Lomma, alldeles intill Svensk Bilprovnings anläggning och på bekvämt avstånd från såväl E6:an som all service. Byggnaden uppfördes år 2014 och håller en mycket hög och modern standard. Byggnaden är i ett våningsplan och inrymmer kontor om ca 354 kvm samt lager om ca 725 kvm. Kontorslokalen har en relativt öppen planlösning med ljusa och moderna materialval, varav golvbeläggning av klinker och akustikundertak i samtliga delar utom i utställningshallen.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

2013

2

Byggår

2013

Ytor Antal Area
Varmlager 1 725
Kontor 1 354
Tomtarea 2 954

Ekonomi

Pris

14 000 000 kr

Hyresintäkt

969 000 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Lomma är en lugn och harmonisk centralort i en välmående kommun som ständigt hamnar i topp när boendekvalitet och kommunal service betygsätts i olika undersökningar. I och med utbyggnaden av Lomma centrum har Lomma Strandstad nu kommit ännu närmare både service och kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter/garage

På byggnadens framsida, invid entrén, finns ett flertal parkeringsplatser att tillgå för personal och kunder.

Närservice

Området där fastigheten är belägen kallas Fäladsmarkens Industriområdet och inom området finns ett antal verksamheter etablerade, bl a Bilprovningen, lagerverksamheter, kontor och lättare industri.

Kommunikationer

Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil eller buss tar du dig smidigt till Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

Ladugårdsvägen 1
Sökhjälp