Skriv ut

Skapa PDF

Furuviksringen 28

halmstad

Fastigheten Skedala är i ett plan och består av en kontorsdel inkluderande pentry och omklädningsrum samt en industridel med lager och tillverkning.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Pris: 5 500 000 kr
Storlek: 799 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten Skedala 1:282 är uppförd år 1986 och om/tillbyggd år 1992. En omfattande uppfräschning av lokalerna (in- och utvändigt) genomfördes under år 2014. Fastigheten är i ett plan och består av en kontorsdel inkluderande pentry och omklädningsrum samt en industridel med lager och tillverkning. Industridelen har en fri takhöjd under balk på ca 4.o meter. Access till lokalerna via tre markportar. Kontorsdelen består av sex arbetsplatser samt ett konferensrum och dusch/omklädningsrum. Lager/industridelen har en takhöjd under balk på ca 4.00 meter samt tre markportar.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

1986

2

Byggår

1986

Ytor Antal Area
Kontor 1 54
Industri 1 620
gemensamma ytor 1 125
Tomtarea 1 750

Ekonomi

Pris

5 500 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Halmstad är Sveriges 19:e största kommun och har runt hundratusen invånare. Halmstad, som ligger i en av Sveriges mest expansiva regioner, vill och ska växa för att bli ännu bättre. Halmstad har både nära till naturen med långa stränder och en växande stadsmiljö. Inne i centrum finns det ett stort utbud, både av affärer och restauranger, blandat med bostäder för unga som gamla och barnfamiljer. Halmstad har ett väl blandat näringsliv med en majoritet av små och medelstora företag. Denna näringslivsstruktur skapar bredd och dynamik.

Närservice

Det logistiska läget är perfekt, du tar dig dit du vill till lands, till havs och i luften. Servicesektorn med bland annat en omfattande och växande handel är framträdande. Tillverkningsindustrin är mångsidig och har stor utvecklingspotential.

Kommunikationer

Motorvägen E6/E20 löper rakt genom kommunen och är den stora kommunikationsleden från Örestads området i söder, via Göteborg och vidare till Oslo i norr. Österut färdas du på riksväg 25 vidare mot Ljungby, Växjö och Kalmar och på riksväg 26 till Jönköping och Stockholm.

Furuviksringen 28
Sökhjälp