Halmstad

Favorit Dela

Furuviksringen 28

Fastigheten Skedala är i ett plan och består av en kontorsdel inkluderande pentry och omklädningsrum samt en industridel med lager och tillverkning.

Beskrivning

Fastigheten Skedala 1:282 är uppförd år 1986 och om/tillbyggd år 1992. En omfattande uppfräschning av lokalerna (in- och utvändigt) genomfördes under år 2014. Fastigheten är i ett plan och består av en kontorsdel inkluderande pentry och omklädningsrum samt en industridel med lager och tillverkning. Industridelen har en fri takhöjd under balk på ca 4.o meter. Access till lokalerna via tre markportar. Kontorsdelen består av sex arbetsplatser samt ett konferensrum och dusch/omklädningsrum. Lager/industridelen har en takhöjd under balk på ca 4.00 meter samt tre markportar.
  • Total yta

    799 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 54
Industri 1 620
gemensamma ytor 1 125
Tomtarea 1 750

Ekonomi

Pris:

5 500 000 kr


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skedala 1:282


Teknisk information

Byggnad 1:

Byggår: 1986

Byggnad 2:

Byggår: 1986


Omgivning

Omgivning/natur:

Halmstad är Sveriges 19:e största kommun och har runt hundratusen invånare. Halmstad, som ligger i en av Sveriges mest expansiva regioner, vill och ska växa för att bli ännu bättre. Halmstad har både nära till naturen med långa stränder och en växande stadsmiljö. Inne i centrum finns det ett stort utbud, både av affärer och restauranger, blandat med bostäder för unga som gamla och barnfamiljer. Halmstad har ett väl blandat näringsliv med en majoritet av små och medelstora företag. Denna näringslivsstruktur skapar bredd och dynamik.

Närservice:

Det logistiska läget är perfekt, du tar dig dit du vill till lands, till havs och i luften. Servicesektorn med bland annat en omfattande och växande handel är framträdande. Tillverkningsindustrin är mångsidig och har stor utvecklingspotential.

Kommunikationer:

Motorvägen E6/E20 löper rakt genom kommunen och är den stora kommunikationsleden från Örestads området i söder, via Göteborg och vidare till Oslo i norr. Österut färdas du på riksväg 25 vidare mot Ljungby, Växjö och Kalmar och på riksväg 26 till Jönköping och Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Per Nordström

Senior Fastighetsrådgivare

Per Nordström

per.nordstrom@relier.se

0708 VISA NR 0708-95 40 52

0708 VISA NR 0708-95 40 52

Marknadsförs av Relier Syd AB
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Furuviksringen 28

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör