Skriv ut

Skapa PDF

Agnesfridsvägen 187

malmö

Försäljning av fastighet, tomträtten, Malmö Holkyxan 7 genom överlåtelse av aktiebolag.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Pris: 22 000 000 kr
Storlek: 2 060 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten Holkyxan 7 är belägen på Agnesfridsvägen 187 i Fosie Industriby, i sydöstra delen av Malmö, mellan Svågertorp och Jägersro. Byggnadens lokaler är ca 2 060 kvm varav ca 1 360 är lager och ca 700 kvm är kontor. Byggnaden på fastigheten är uppförd 1971 och har tillbyggts 1974 och ombyggts därefter. Byggnadens lokaler är ca 2 060 kvm varav ca 1 360 är lager och ca 700 kvm är kontor. Byggnaden på fastigheten är uppförd 1971 och har tillbyggts 1974 och ombyggts därefter. Fastigheten har löpande renoverats avseende ytskikt, nya fönster har installerats samt ny takbeläggning. Byggnaden har på senare år renoverats med nytt tak av derbigummi (2017) och nya fönster (2018). Utöver detta har kontoren renoverats avseende ytskikt. På fastigheten finns hårdgjord ytan för parkering eller uppställning. Kontorsdelen består av ett flertal kontorsrum, mötesrum samt generösa personalutrymme. Väggarna är beklädda med väv och målade. Golven har textilmattor, klinker eller plastmatta. Lagerdelen består av tre ytor med lastport och lastkaj. Takhöjden i lagret är ca 4,3 meter fritt under balk. För mer information och prospekt, kontakta gärna oss på Relier.

Utförande

Byggnader

1

Byggnadstyp

Kontor

Byggår

1971

Grund

Krypgrund

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Tegel

Tak

Derbigummi

Utv.plåtarbeten

Hängrännor i plåt

Fönstertyp

3-glas

Ventilation

FT-ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

2

Byggår

1971

Ytor Antal Area
Kontor 1 700
Lager 1 1 360
Tomtarea 6 776

Ekonomi

Pris

22 000 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på adressen Agnesfridsvägen 187 i handels- och industriområdet Fosie i sydöstra delen av Malmö. Fosie Industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området började utvecklas redan i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosieby. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och österut mot Lund och Kristianstad från dessa företagsområden.

Närservice

På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger. I närheten av Fosie Industriby finns större företagsetableringar som ABB samt bilförsäljning Honda, Mercedes, BMW och Ford.

Kommunikationer

Tack vare närheten till Malmös stora genomfartsleder är transporterna till och från Fosie mycket goda. Både Inre- och Yttre Ringvägen ansluter till området, liksom vägen till Malmö Airport vid Sturup (E65). Till Öresundsbron tar det bara några minuter. Även busskommunikationerna i området är goda.

Agnesfridsvägen 187
Sökhjälp