Skriv ut

Skapa PDF

Bangatan 6, Tomelilla

tomelilla

En charmig fastighet från 1923 med fyra lägenheter i olika storlekar och med bra standard.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 3 600 000 kr eller högstbjudande
Storlek: 290 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns tillfälle att förvärva en mindre hyresbostadsfastighet med ett centralt bra läge i Tomelilla. Idag består fastigheten av 4 st lägenheter med hyresintäkter på ca 374 000:-/år. Standarden är god i lägenheterna och storlekarna varierar, lägenheterna på entréplan och högst upp är stora och på våning två ligger idag två mindre lägenheter. Fastigheten ligger endast ca 300 m till buss- och tågstation och har torget alldeles runt hörnet. Pendlingsmöjligheterna är goda då bland annat Pågatågen knyter samman Tomelilla med städer som Malmö, Simrishamn och Ystad. För mer info, se vår hemsida: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFastighet/CMFastighet4T2TTSJ9TP5KC1S9?source=skandiamaklarna.

Utförande

Byggnader

Fastighetbeskrivning

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggår

1923

TV

Kabel TV, leverantör Sydantenn

Beskrivning

Välkommen till Bangatan 6, ett 3-planshus med källare. Idag består gatuplan av en 3-rumslägenhet med inredd källare. Våning 2 består av 2 lägenheter; en 2-rumslägenhet samt en 1-rumslägenhet. Våning 3 består av en 4-rumslägenhet. Fastigheten har två entréer från Bangatan varav den ena leder in till 3-rumslägenheten och den andra till gården där man når trapphuset till övriga lägenheter. Fastighetsägaren renoverade 2018 taket, fönster, putsade om huset och satte in ny el. De båda lägenheterna på andra våningen renoverades också. Gatuplan 3-rumslägenhet med ett bra kök och 3 rum. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Dessutom har lägenheten tillgång till den inredda källaren som är stor och här finns badrummet med badkar, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående och i gott skick med klinkergolv och vitmålade väggar. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Entré direkt från gatan. Våning 2 2-rumslägenheten har 1 sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, klinker och laminatgolv. Helkaklat badrum med klinkergolv. Badkar, wc och tvättställ. Genomgående gott skick och laminatgolv i sovrum. 1-rumslägenheten har öppen planlösning med kök och rum i ett, med laminatgolv. Badrum med klinkergolv, helkaklat, wc, tvättställ och badkar. Båda köken har spis, spisfläkt och kyl/frys. Våning 3 4-rumslägenhet med 3 sovrum och vardagsrum. Badrum med badkar och tvättmaskin. Toalett med WC och tvättställ. Även genomgående gott skick på detta plan. Köket har spis, spisfläkt och kyl/frys. Källare Brukskällare med förrådsutrymme för förvaring. Värmeväxlaren till fjärrvärme finns här.

Grund

Källare

Stomme

Tegel

Bjälklag

Trä

Fasad

Puts

Tak

Tegel

Fönstertyp

Isolerglas

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Antal Area
Bostad 1 290
Tomtarea 206

Ekonomi

Pris

3 600 000 kr eller högstbjudande

Hyresintäkt

374 000 kr/år

Taxeringsvärde

1 197 000 kr

Driftkostnad

155 233 kr/år

Omgivning

Närservice

Tomelilla har banker, apotek, systembolag, skoaffär, märkesbutik, sportaffär och varuhus, stora bil- och maskinföretag. Coop, Ica och Lidl, ja allt som man kan förvänta sig av ett kommuncentrum. Här finns en mängd verksamheter, kommunal service, skolor, kulturhus, bibliotek, biograf, affärer, varav några nått riksstatus. Fem minuter iväg ligger den välkända Daniel Berlins restaurang som belönats med en stjärna via Guide Michelin.

Kommunikationer

Det är främst Pågatågen som knyter samman Tomelilla med Malmö, Simrishamn och Ystad. Från och till Tomelilla kan man dock åka både buss och tåg. Det är tre mil till Simrishamn, drygt två mil till Ystad och runt sex mil till Öresund.

Bangatan 6
Sökhjälp