Centrum
| Sjöbo

Favorit Dela

Malenas gränd 6

Nu har du möjlighet att ta över det berömda spettkaksbageriet. Fantastiska lokaler med många möjligheter och en bostad i toppskick. Underbart läge.

 • Kategori:

  Övrigt

 • Pris:

  4 500 000 kr

 • Storlek:

  538 m²

Mitt i centrala Sjöbo har du nu möjligheten att förvärva och driva vidare spettkaksbageriet. Bageriet är som en dröm för alla bagare, här kan du baka allt från bullar till Spettkakor. Ett stort plus är att säljarna är villiga att lära dig konstens alla regler kring spettkaksbageriet som är ett gediget och unikt hantverk. Dessutom finns det möjlighet att bedriva konditori i anslutning till bageriet. Bostadshuset har en härlig planlösning med fantastiska ytor, flera mysiga sovrum och trivsamma rymliga rum där familj och vänner trivs. Huset är belägen på vacker hörntomt med Malenaspark och aktivitetsparken som grannar lätt skött med fina gräsmattor, vacker stenstättning i söderläge och flera mysiga platser där familjen kan umgås. På promenadavstånd når du skolor, dagis, affärer och centrums alla bekvämligheter. Här är möjligheten för din som vill förverkliga din företagsdröm och kunna jobba på hemmaplan!
 • Total yta

  538 m2

Ytor Antal Area
Bostad 1 128
Industri 1 310
Källare i bostad 1 100
Tomtarea 1 360

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 362 000 kr

Driftskostnad:

142 348 kr/år

Pris:

4 500 000 kr


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hägern 4


Teknisk information

Byggnad Bageri/lager:

Byggnadstyp: 2 plan med källare

Byggår: 1974

Beskrivning: Rejält tilltagna lokaler om 310 kvm fördelat på produktionslokal och lager. Fullt utrustat med komplett spettkaksbageri, maskiner, maskiner, ugnar och andra tillbehör som behövs för ett bageri.

Grund: Platta på mark

Stomme: Murverk, trä

Bjälklag: Betong

Fasad: Mexitegel

Tak: Papp

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Mekanisk frånluft

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja. Varutransport

Byggnad Bostadsbyggnad:

Byggnadstyp: 1 plan med källare

Byggår: 1969

Beskrivning: Entréplan Vi välkomnas in i en ombonad bostad. I hallens finns det gott om garderober för förvaring och plats till att hänga av jackan. Från hallen når du vardagsrum, badrum, sovrum, kök och trappan till nedre plan. Vardagsrummet är ett härligt rum med öppet upp i nock och fönsterpartier i 3 väderstreck. Här får du plats med både soffgrupp och matrumsmöblemang. Badrummet är ljust och helkaklat. Utrustning består av wc-stol, handfat och badkar. Lagom stort sovrum som även passar bra som barnrum eller kontor. Här finns inbyggda garderober. Köket är påkostat och exklusivt med gott om förvaringsmöjligheter och mycket god arbetsyta. Praktiskt köksö med bra förvaring och matplats. Utrustning består av ugn, spis, spisfläkt, inbyggnadsmikro, kyl, frys och diskmaskin. Från köket når du sedan uterummet. Källarplan Vi kommer ner i en hall som leder oss till gästtoalett,grovkök, sovrum, pannrum, rum, gillestuga och hobbyrum. Gästtoaletten har klinker på golv och våtrumsfärg på vägg. Utrustning består av wc-stol och handfat. Grovköket är praktiskt med klinkergolv och torkmöjligheter. Utrustning består av tvättmaskin, torktumlare och grovvask. Sovrummet är lagom stort med inbyggda garderober. Pannrummet har bra förvaring, härifrån finner du utgång till trädgården. Rummet är i bra storlek och används idag som walk in closet men kan även nyttjas som sovrum eller barnrum. Gillestugan är ett stort och härligt rum med plats för större soffgrupp. Härifrån kommer vi vidare till hobbyrummet. Från hobbyrummet kommer vi till ett genomgångsrum. Från genomgångsrummet når vi ett större rum som kan användas efter behov, här finns utgång till garaget, två förråd, trappan till bageriet och ett badrum. Badrummet är helkaklat och består av wc-stol, handfat, dusch och bastu.

Grund: Källare

Stomme: Betong, Siporex

Bjälklag: Betong

Fasad: Tegel

Tak: Tegelpannor

Fönstertyp: 3-glas, 2-glas

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Fjärrvärme


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Sjöbos aktivitetspark och Malenaspark ligger denna fastighet på ett fantastiskt läge. Sjöbos affärsgata, skolor och dagis når du på ett par minuters promenad.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till huset finns det gott om möjligheter för parkering.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Petra Gustavsson

Fastighetsmäklare

Petra Gustavsson

petra.gustavsson@lansfast.se

0709 VISA NR 0709-80 72 07

Hanne Bing

Fastighetsmäklare

Hanne Bing

hanne.bing@lansfast.se

0709 VISA NR 0709-79 51 19

Marknadsförs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Gamla Torg 4
27530 Sjöbo
lansfast.se
Malenas gränd 6