Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Befintlig byggnad

Centrum | Ljungby

Favorit Dela

Bolmstadsvägen 2

Ny detaljplan medger utveckling av bostäder mitt i centrala Ljungby.

Beskrivning

Klockaren 8 består av ca 2 660 m² markyta med en vakant byggnad där ÖoB tidigare huserade. Ny detaljplan vann laga kraft i april 2018 och nu medges byggnation av bostäder. Enligt det förslag som har tagits fram så uppgår BTA exkl. garage till ca 4 200 m² och BTA inkl. garage uppgår till ca 5 485 m². Antal lägenheter enligt förslaget uppgår till 51 st fördelat mellan 1:or och 4:or. Total BOA bedöms uppgå till ca 2 963 m². Möjligheter finns att justera antalet lgh, dess storlek och disposition.
  • Total yta

    5485 m2

Ytor Antal Area
Bostad 51 5 485
Tomtarea 2 662

Byggnader

Byggnad 1:

Omgivning

Omgivning/natur:

Bebyggelsen i direkt anslutning består av friliggande villor, flerbostadshus samt Sagomuseet och Gamla torg med inslag av träbebyggelse från tidigt 1800-tal.

Närservice:

Fastigheten är belägen i centrum med allt tänkbar service inpå knuten. Bara ett stenkast från Fastigheten ligger exempelvis Garvaren som är ett komplex med både kontor, utbildning, nöje & konferens, hotell, restauranger, matbutik (Willys), m.m.


Övrig information

Övrigt:

För prisuppgifter eller önskemål att ta del av fullt prospekt, vänligen kontakta Colliers.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Joakim Grunditz

Associate Director

Joakim Grunditz

Joakim.Grunditz@colliers.com

+46 VISA NR +46 70 261 58 86

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bolmstadsvägen 2

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör