S4086
| Ospecifierad ort

Favorit Dela

Klinikgrupp inom estetisk kirurgi.

  • Kategori:

    Vård & Hälsa

  • Omsättning:

    75 000 000 kr

  • Geografi:

    Ospecificerad ort

  • Pris:
Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla fem Bolag med verksamheter inom estetisk kirurgi. De fem Bolagen har idag en unik samverkan med målet att öka patientsäkerhet och kundnöjdhet samt skapa goda synergieffekter för klinikerna. Klinikgruppen består av etablerade kliniker med tryggt ledarskap erfarna kirurger och personal.

Ekonomi

Intäkter:

75 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa

Verksamhet:

Verksamhet Klinikgruppen utför allt inom kosmetisk kirurgi såsom tex ansiktslyft, bröstoperationer, fettsugning, bukplastik, ögonlocksplastik mm. Klinikerna erbjuder även hud- och rynkbehandling med injektioner såsom fillers och Botulinumtoxin (Botox) samt behandling med medicinska hudkrämer och peelingar. Inom gruppen finns även en klinik specialiserad på åderbråcksbehandlingar. Verksamheterna är etablerade på sex orter, från norr till södra Sverige. Klinikgruppen säljs i sin helhet utan splittring i enstaka kliniker eller mindre grupper. MEDARBETARE Gruppen har tillsammans totalt 15 st. läkare, inklusive ägarna, kopplade till sig och 15 sjuksköterskor samt två verksamhetsansvariga. Vissa läkare är anställda av klinikerna och andra arbetar mot klinikerna på konsultbasis Marknad Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom både kirurgiska operationer och inom hudbehandlingar. Plastikkirurgi och icke- kirurgiska behandlingar ökar både i Skandinavien och på världsbasis. Intresset för estetisk kirurgi och hudbehandlingar har ökat under åren och utveckling av marknaden fortsätter. En potentiell ny marknad skulle kunna vara att erbjuda ögonlaseroperationer för synfelsoperationer.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Samtliga kliniker har väl inarbetade varumärken. Klinikerna har ett gott rykte i branschen med bra patientomhändertagande och god lönsamhet. Klinikerna erbjuder en god kvalitet, nära patientkontakt och trygghet för den enskilda patienten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jan Holmstedt

Jan Holmstedt

ffnorr@swedbankff.se

070- VISA NR 070-640 20 65

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
Wallingatan 33
11124 Stockholm
ffkf.se