Torvalla Industrifastigheter | Östersund

Favorit Dela

Basvägen 0

Torvalla Företagspark.

Beskrivning

Nu ges möjligheten att äga sin egen lokal och anpassa planritningen utifrån företagets verksamhet. Nyproducerade verksamhetslokaler med lukrativt läge i Torvalla i Östersund. Dessa lokaler passar för alla typer av företag, allt från åkerier till ett gym eller en restaurang. Detaljplanen medger småindustri, kontor och centrumändamål.
  • Total yta

    3110 m2

Ytor Antal Area
Industri 3 110

Utförande

Planlösning:

I etapp ett, planeras 20 st. verksamhetslokaler att byggas på mellan 153-158 m2. Tidplanen är att dessa ska vara inflyttningsklara under sommaren 2020. Verksamhetslokalerna kommer att bestå av två våningsplan. Du som köper en eller flera av verksamhetslokalerna kommer att omges av andra likasinnade entreprenörer, vilket kan innebära ytterligare fördelar. Att äga sin egen lokal sänker vanligtvis lokalkostnaderna med 60–80%.


Omgivning

Företag i närheten:

I östra delen av Torvalla ligger industriområdet som idag har en omkrets på ca fyra kilometer. Där finns idag flera olika typer av verksamheter. Området har haft en positiv utveckling och i samband med detta bygge kommer tillväxten fortsätta att öka. I dagsläget finns det både större kedjor som etablerat sig i Torvalla, såsom Jysk och Mio, men även entreprenad- och maskinföretag. Utöver handels och industriföretagen finns dessutom lunchrestauranger som serverar thaimat och pizza, det finns även ett Coop.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annica Åslund Olsén

Annica Åslund Olsén

annica.aslund@ffkf.se

070- VISA NR 070-668 58 20

Ulf Ejenstam

Ulf Ejenstam

ulf.ejenstam@ffkf.se

070- VISA NR 070-333 33 10

070- VISA NR 070-333 33 10

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Basvägen 0

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör