Skriv ut

Skapa PDF

Basvägen, Torvalla Industrifastigheter

östersund

Torvalla Företagspark.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Storlek: 3 110 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu ges möjligheten att äga sin egen lokal och anpassa planritningen utifrån företagets verksamhet. Nyproducerade verksamhetslokaler med lukrativt läge i Torvalla i Östersund. Dessa lokaler passar för alla typer av företag, allt från åkerier till ett gym eller en restaurang. Detaljplanen medger småindustri, kontor och centrumändamål.

Utförande

Planlösning

I etapp ett, planeras 20 st. verksamhetslokaler att byggas på mellan 153-158 m2. Tidplanen är att dessa ska vara inflyttningsklara under sommaren 2020. Verksamhetslokalerna kommer att bestå av två våningsplan. Du som köper en eller flera av verksamhetslokalerna kommer att omges av andra likasinnade entreprenörer, vilket kan innebära ytterligare fördelar. Att äga sin egen lokal sänker vanligtvis lokalkostnaderna med 60–80%.

Byggnader

Byggnad 1

Yta

Industri 3 110m²

Omgivning

Företag i närheten

I östra delen av Torvalla ligger industriområdet som idag har en omkrets på ca fyra kilometer. Där finns idag flera olika typer av verksamheter. Området har haft en positiv utveckling och i samband med detta bygge kommer tillväxten fortsätta att öka. I dagsläget finns det både större kedjor som etablerat sig i Torvalla, såsom Jysk och Mio, men även entreprenad- och maskinföretag. Utöver handels och industriföretagen finns dessutom lunchrestauranger som serverar thaimat och pizza, det finns även ett Coop.

Länkar

Basvägen
Sökhjälp