Skriv ut

Skapa PDF

Jönköping

Möjlighet att förvärva en lönsam och väletablerad verkstad.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Pris: 2 500 000 kr
Antal anställda: 4
Kommun, område: Jönköping, Jönköping
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva en nyckelfärdig och lönsam bilverkstad i Jönköping. Verkstaden är väletablerad, har mycket god renommé, expansiv utveckling och har ett stark varumärke. Grunden är lagd för att en köpare ska ha rätt förutsättningar för att driva en framgångsrik bilverkstad. F.n drivs verksamheten med en kundmottagare samt tre mekaniker, men det finns plats för fem mekaniker. Inriktning: Reparation och service av motorfordon samt släp.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Startår

2015

Antal anställda

4

Utrustning som medföljer

Två, två-pelarlyftar, tre saxlyftar samt en fyrpelarlyft med hjulinställningsmaskin, däckmaskiner samt övrig utrustning med specialverktyg ingår.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

2 500 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Strategiska skäl till förvärv • Mycket bra centralt läge i Jönköping. • Väletablerat och starkt varumärke. • Välanpassade och fräscha lokaler, fungerande maskinell utrustning är på plats vilket underlättar vid ett förvärv av verksamheten. • Upparbetad kundkrets med en bra mix av kunder och tjänster. • En mycket bra möjlighet att, istället för att starta upp från början och bygga upp en verksamhet från start, istället överta en väl fungerande verksamhet.

Sökhjälp