Skriv ut

Skapa PDF

göteborg

Stor möjlighet för den köpare som vill förvärva ett lönsamt bolag med stor tillväxt inom hår- och skönhetsvård i Göteborg.

Fakta

Bransch: Övrigt
Pris: Pris diskuteras med mäklaren
Antal anställda: 6
Län: Västra Götaland

Information

Beskrivning

Företaget är mycket framgångsrikt hår- och skönhetsföretag. Bolaget har två salonger på A-lägen i Göteborg och har tagit fram ett koncept för expansion. Det finns flera förfrågningar om att etablera sig i Stockholm på bästa plats. Verksamheten innefattar bl a Trådning, vilket är en hårborttagningsmetod som har funnits i över två tusen år. Det används för att ta bort generande hårväxt och fjun både på män och kvinnor. Trådning innebär att man vrider en specialtillverkad bomullstråd fram och tillbaka över ett visst område på ansiktet. Allt sker utan några kemikalier. Själva proceduren tar väldigt kort tid. Många uppskattar metoden då den effektivt avlägsnar de små fjunen på ansiktet, som annars är svåra att få bort med pincett eller vax. Trådning stimulerar samtidigt blodcirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Förutom snygga ögonbryn som trådning innebär, kommer sminket sitta mycket bättre och längre under dagen vid trådning av ansiktet. Förutom trådning, erbjuder Bolaget: • fransförlängning (volym och singel) • borttagning av fransförlängning • Lashlift • färgning av fransar och ögonbryn • tvätt och fön av hår • löshårsinsättning och klipp av löshår • skönhetsprodukter och hårprodukter från mycket bra varumärken! Efter undertecknad sekretessförbindelse erhåller intressent en mer omfattande företagsbeskrivning. För intresserade kontakta mäklaren för ytterligare information.

Utförande

Bransch

Övrigt

Startår

2015

Antal anställda

6

Utrustning som medföljer

Förutom två salonger i A-lägen, ett färdigt koncept för snabb expansion

Verksamhet

Hår- och skönhetsvård

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

Pris diskuteras med mäklaren

Varför är detta en bra investering?

Det är en nu välkänd och inarbetad verksamhet med trogen kundkrets Det finns stora möjligheter att expandera då Bolaget inte bedrivit så aktivt säljarbete Mycket framgångsrikt koncept som lätt kan rullas ut på andra orter Duktig och erfaren personal Det är en god lönsamhet vilket gör det lättare att ta nästa steg i Bolagets utveckling Har mycket bra produkter vilka få salonger har tillgång till

Sökhjälp