S4028 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Utbildningsföretag i ledande position.

Beskrivning

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla ett Bolag som erbjuder dagsutbildningar och certifieringar inom flertalet områden såsom maskiner, arbetsmiljö, säkerhet, stensättning, truck, motorsåg, ergonomi, ledarskap etc. Man arbetar sedan drygt 20 år med namnkunniga etablerade svenska företag och organisationer och verkar i hela landet.

Ekonomi

Intäkter:

28 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Verksamhet:

Verksamhet Bolagets värdegrunder vilar på ledorden respekt och flexibilitet vilket genomsyrar hela verksamheten. Utvecklingsmöjligheterna är goda och Bolaget har en väl inarbetad affärsmodell som skapar mycket god lönsamhet. Förutom prospektering på nya kunder har Bolaget har genom åren skapat en stor kundbas och häri finns även goda möjligheter att utveckla verksamheten genom att erbjuda fler typer av utbildningar. Lokaler Bolaget har kontor och/eller utbildningslokaler i de flesta större städer i Sverige men med mest bemanning i Malmö- och Göteborgsregionen. Bolaget håller även utbildningar och certifieringar hos flertalet av sina kunder. Ekonomisk utveckling Omsättning har de senaste 10 åren legat runt 30 mkr med god lönsamhet och Bolaget växer nu ytterligare med mycket stark lönsamhet.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Marknadsledande aktör med god förståelse för sina kunder & framgångsrika processer. Inarbetad organisation ca 20-30 medarbetare och låg personalomsättning. Bolaget har ett framtidsinriktat, utåtriktat och kundorienterat arbetssätt samt en intern kultur som skapar och gynnar kreativitet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jonas Hultgren

Jonas Hultgren

jonas.hultgren@swedbankff.se

073- VISA NR 073-941 47 60

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.