Skriv ut

Skapa PDF

Ljusterö Torg 2

ljusterö

Affärs- och kontorsfastigheten Österåker Mellansjö 1:20 med adress Ljusterö torg 2 Ljusterö i Österåkers kommun. Respektera säljarens önskemål om dis.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 27 500 000 kr / bud
Kommun, område: Österåker,
Karta

Information

Beskrivning

Ring angående visning, Roger Victor Steen eller Per Langetun 0705-906688. Fastigheten har ett utmärkt läge kontors- och handelsläge med busshållplats i direkt närhet till fastigheten. Fastigheten belägen i ett vägskäl där Mellansjövägen avviker från Ljusterövägen, vilket innebär att majoriteten av de boende på Ljusterö passerar fastigheten med bilen. Ljusterö Torg är därmed ett naturligt centrum på ön. Ett större projekt kallas Ljusterö Skärgårdsby bestående av nyproducerande bostäder som är belägna mitt emot fastigheten. För närvarande är totalt 52 bostäder sålda i etapp 1 & 2. Rent allmänt befinner sig Ljusterö i en tillväxtfas. Flera andra bostadsprojekt pågår, eller har genomförts på ön. Hyresintäkt 2831000kr och driftkostnad 825000kr. Direktavkastning 7,29% och 0% vakanser.

Utförande

Bransch

Butik

Verksamhet

Butik

Ekonomi

Pris

27 500 000 kr / bud

Omgivning

Omgivning/natur

På fastigheten bedöms finnas en outnyttjad byggrätt om ca 700 kvm. Byggnader och lokaler är i mkt gott underhållskick bl.a. är restaurangen nyrenoverad med målade väggar och parkettgolv. Kommunalt VA + egen vattentäkt. Bra förbindelser med bussar till Åkersberga och Roslagsbanan. Snabb bilväg till bl.a. Stockholm City. Försäljningen sker i bolagsform.

Dokument

Ljusterö Torg 2
Sökhjälp