Skriv ut

Skapa PDF

Hyvelgatan 36, Ar-Knivsta

knivsta

LOKALFASTIGHET TILL SALU I AFFÄRSOMRÅDET AR I KNIVSTA.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Pris: 5 900 000 kr
Storlek: 480 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en lokalfastighet lämpad för kontor och lättare produktion. Fastigheten ligger i affärsområdet Ar- Knivsta som ligger vid E4:ans påfart, ett perfekt pendlarläge till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

Byggnader

Lokalfastighet

Byggnadstyp

Hyreshusbyggnad

Byggår

2015

Beskrivning

Grund: torpargrund. Fasad: plåt. Tak: plåt. Fönster: 3-glasfönster. Byggnaden är i två plan om totalt 480 kvm där varje plan är 240 kvm. Huvudentré i mitten av byggnaden som har både trappa och ramp. Väl inne i byggnaden når man en hall där det finns en trappa upp till det övre planet. Till vänster om hallen finns det en öppen yta med pentry längre in i lokalen, två omklädningsrum med dusch och två toaletter samt en handikappsanpassad toalett.och en städskrubb. Till höger i markplanet är det två större ytor, ett ventilationsutrymme, kök två förråd samt en toalett. På det övre planet är det 8 kontorsrum där 4 rum är mindre och 4 rum har en större yta lämpade för kontorslandskap.Här finns 3 toaletter och i ett av de större rummen finns ett pentry. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: fjärrvärme. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Ytor Antal Area
Kontor 1 480
Tomtarea 1 494

Ekonomi

Pris

5 900 000 kr

Taxeringsvärde

2 312 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Ar i Knivsta är ett område med lättare industri och viss handel och ligger precis intill E4 med bra tillgänglighet.

Kommunikationer

AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda Flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik. Busshållplats för bussar som bl.a. trafikerar Arlanda, centrala Knivsta och Uppsala finns intill bensinstationen.

Hyvelgatan 36
Sökhjälp