Skriv ut

Skapa PDF

Enbackavägen 38, Gustafs

gustafs

Fakta

Typ av fastighet till salu: Kontor, Lager/Logistik
Pris: 3 000 000 kr
Storlek: 560 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi fått förtroendet att sälja den i området mycket välkända fastigheten på Enbackavägen 38 som idag inhyser delar av Pärlans verksamhet samt Gustafs Kassaförening. Mycket spännande byggnad arkitektoniskt med entréplan som inrymmer huvudentré med väntrum, fem kontorsrum/konferensrum varav två med pentry, arkiv med specialdörr, två toaletter, ett stort rum som idag används som packrum i Pärlans verksamhet med utgång till lastbrygga, samt på övre plan den gamla fullmäktigesalen som kröns av en vacker öppen spis, ett större rum samt ett mindre kontor och två toaletter. Vackert välvt tak med rejält tilltagen takhöjd och glasväggar mellan rummen. Till övre plan finns två separata trapphus med egna ingångar samt hiss från packrummet på entréplan. I ena gaveln inryms en separat lägenhet om tre rum och kök i normal standard med eget badrum och mindre källare. Egen ingång från gavel samt tillträde via dörr till trappa ner till källare i kontorsdel. Ytterligare källardel finns i anslutning till huvudentré som inrymmer pannrum samt enklare tvättstuga. I övrigt torpar- /krypgrund. Byggnaden skulle kunna inhysa ett eller flera företag i form av kontorshotell, möjlighet till avgränsning finns iom de olika ingångarna/trapphusen. Det strategiska läget intill Rv70 ger goda möjligheter för personal och kunder att ta sig snabbt och enkelt till och från fastigheten. I området finns flera välkända företag etablerade sedan år tillbaka. Tillträdet beräknas tidigast till sommaren 2019 då Gustafs Kassaförening flyttar ut tidigast i maj. Har ditt företag behov av nya lokaler eller är ni fler företag som önskar att dela på en fastighet. Tag kontakt med mäklaren för visning och mer information.

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp

Hyreshuslokal

Byggår

1900

Beskrivning

Byggnad om 560 kvm lokalyta uppdelad i flera kontorsrum på entréplan samt större samlingsrum på övre plan, källare med arkiv och förråd under del av hus samt en mindre 3-rums lägenhet på ena gaveln med kök och badrum samt matkällare. 2-plans byggnad med putsad fasad och sockel, enkupiga tegelpannor på tak, fönster med träkarm, kupor i plåt. Hiss installerad 2005. Byggnaden är i normal skick med ett visst underhållsbehov av framförallt fönster och trädetaljer. Taket bör ses över, spår av läckage syns i takfot. Hängrännor och stuprör bör monteras för att undvika problem med fukt i grund och källare.

Hyreshusenhet

Byggnadstyp

Hyreshuslokal

Byggår

1900

Beskrivning

Trästomme, putsad fasad, tvåglasfönster med träkarm, kryp-/torpargrund samt källare under del av hus, takpannor av tegel, murad skorsten. 1,5-plans byggnad. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning via fliseldning med automatisk matning. Vatten och avloppstyp Kommunalt. Radon Radon mätt under gränsvärde. Mätning äldre än 10 år.

Ytor Antal Area
Kontor 1 560
Tomtarea 7 632

Ekonomi

Pris

3 000 000 kr

Taxeringsvärde

1 202 000 kr

Dokument

Länkar

Enbackavägen 38
Sökhjälp