Skriv ut

Skapa PDF

Hållnäsgatan 5 a, Librobäck

uppsala

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Pris: 24 900 000 kr. Utgångspris
Storlek: 2 270 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalfastighet i Librobäck. Byggnaden om totalt 2 270 m² är i gott skick och rymmer kontor, lager och utställningsytor i två plan.

Byggnader

Hyreshusbyggnad

Byggnadstyp

Hyreshusbyggnad

Byggår

1990

Beskrivning

Grund: betongplatta. Stomme: stål, betong och plåt. Takbeklädnad: motfallstak och takplåt. Hängrännor: plåtrännor med inv. stuprör. Fönster: 3-glas aluminium. Byggnaden är i två plan om totalt 2 270 kvm med två trapphus, båda med hiss. Bottenplan om ca 1 135 kvm inrymmer kontor/utställning och lager och är idag uppdelat på två hyresgäster. Det finns tre portar. På övre plan om ca 1 135 kvm är det kontorsytor som idag är uppdelat på tre kontor. Den större ytan kommer bli vakant och är delbar i flera enheter. Uppvärmning, kylning och ventilation Ventilation: mekanisk. Uppvärmning: vattenburen, fjärrvärme. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Ytor Antal Area
Kontor 1 2 270
Tomtarea 3 290

Ekonomi

Pris

24 900 000 kr. Utgångspris

Hyresintäkt

1 048 000 kr/år

Taxeringsvärde

13 285 000 kr

Driftkostnad

272 859 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Librobäck är ett område med blandade verksamheter såsom kontor, handel, högteknologi och mindre verkstäder. Här finns flera byggvaruhus som t.ex. ByggMax, Allt i Sten och K-rauta. Även Ahlsells har nyligen slagit upp portarna för en stor proffsbutik. En mindre lunchrestaurang finns snett mitt emot huset där denna lokal är belägen. Endast några minuter bort finns livsmedelsbutiken Nelins, Ica nära samt flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer med Uppsala centrum, avståndet är ca 4 km. Bärbyleden tar dig snabbt till E4:an eller Enköping/Västerås. Stadsbussar trafikerar Ullforsgatan.

Länkar

Hållnäsgatan 5 a
Sökhjälp