Librobäck | Uppsala

Favorit Dela

Hållnäsgatan 5 A

Lokalfastighet i Librobäck.

Beskrivning

Lokalfastighet i Librobäck. Byggnaden om totalt 2 270 m² är i gott skick och rymmer kontor, lager och utställningsytor i två plan.
  • Total yta

    2270 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 2 270
Tomtarea 3 290

Ekonomi

Taxeringsvärde:

13 285 000 kr

Driftskostnad:

272 859 kr/år

Pris:

24 900 000 kr. Utgångspris

Hyresintäkter:

1 863 000 kr/år


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1990

Beskrivning: Grund: betongplatta. Stomme: stål, betong och plåt. Takbeklädnad: motfallstak och takplåt. Hängrännor: plåtrännor med inv. stuprör. Fönster: 3-glas aluminium. Byggnaden är i två plan om totalt 2 270 kvm med två trapphus, båda med hiss. Bottenplan om ca 1 135 kvm inrymmer kontor/utställning och lager och är idag uppdelat på två hyresgäster. Det finns tre portar. På övre plan om ca 1 135 kvm är det kontorsytor som idag är uppdelat på tre kontor. Den större ytan kommer bli vakant och är delbar i flera enheter. Uppvärmning, kylning och ventilation Ventilation: mekanisk. Uppvärmning: vattenburen, fjärrvärme. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.


Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är ett område med blandade verksamheter såsom kontor, handel, högteknologi och mindre verkstäder. Här finns flera byggvaruhus som t.ex. ByggMax, Allt i Sten och K-rauta. Även Ahlsells har nyligen slagit upp portarna för en stor proffsbutik. En mindre lunchrestaurang finns snett mitt emot huset där denna lokal är belägen. Endast några minuter bort finns livsmedelsbutiken Nelins, Ica nära samt flera lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Området har goda kommunikationer med Uppsala centrum, avståndet är ca 4 km. Bärbyleden tar dig snabbt till E4:an eller Enköping/Västerås. Stadsbussar trafikerar Ullforsgatan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Du Rietz

Fastighetsmäklare

Claes Du Rietz

claes.durietz@maklarhuset.se

0703 VISA NR 0703390101

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hållnäsgatan 5 A