Byxelkrok
| Byxelkrok

Favorit Dela

Backgatan 2

 • Kategori:

  Bostad

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Pris:

  1 975 000 kr

 • Storlek:

  225 m²

Charmigt äldre hus för permanent eller fritidsboende. Eller fortsätta på inslagen väg och driva Bed & Breakfast, allt är klart för det! Här finns nu chansen i omtyckta sommaridyllen Byxelkrok där solen oftast är framme! Bra läge med kort cykelstråk ner till den vackra hamnen där vi möts av caféer, småbåtshamn och restauranger. Sköna bad och vackra solnedgångar!
 • Total yta

  225 m2

Ytor Antal Area
Bostad 1 225
Tomtarea 920

Ekonomi

Taxeringsvärde:

309 000 kr

Pris:

1 975 000 kr


Teknisk information

Byggnad Vandrarhem:

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Byggår: 1909

Beskrivning: Äldre byggnad där det de senaste åren bedrivits vandrarhem/rumsuthyrning. Husets boarea fördelas på två plan där nedre plan har gemensamt kök, tv-rum, allrum, gemensam wc/dusch samt 3 uthyrningsenheter där en av dessa har egen wc/dusch. På övre plan finns ytterligare fem uthyrningsrum i varierande storlek från 2-4 bäddar, varav ett har egen wc/dusch. Två av rummen har eget kök/kokvrå. På övre plan finns wc, wc/dusch samt dusch.

Byggnad Ekonomidel:

Byggnadstyp: Ekonomibyggnad

Beskrivning: Större lada med förvaringsutrymmen, enklare övernattningsrum samt utrymme som idag fungerar som tvättstuga.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PO

Fastighetsmäklare

Per-Henric Olsson

per-henric.olsson@svenskfast.se

+467 VISA NR +46701499963

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Larmgatan 28
39132 KALMAR
kalmar.svenskfast.se
Backgatan 2

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör