Skriv ut

Skapa PDF

Mineralgatan 1, Kävlinge

kävlinge

Välskött fastighet med flexibla ytor för olika slags företag och bra logistik. Bra placerad för att komma ut till 108:an och E6.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: 5 500 000 kr
Storlek: 525 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välskött fastighet med flexibla ytor för olika slags företag och bra logistik. Bra placerad för att komma ut till 108:an och E6. Ypperligt för den som behöver kontor och lager eller mindre tillverkningslokal. Kontorsdel på ca 100 kvm, lagerdel på 109 kvm samt produktionslokal på 302 kvm med högt i tak och stor port. Ny gaspanna samt 3-fas med säkring på 80 amp. Möjlighet att dela av och hyra ut mindre enheter.

Utförande

Byggnader

1

Byggnadstyp

1 plan

Byggår

1990

TV

Fiber indraget

Beskrivning

Välskött fastighet med välkomnande foajé med klinker på golvet och glaspartier in till de olika kontors- och mötesrummen som ligger i anslutning. Direkt till höger ligger ett stort kontor som går att dela av till mindre rum med plastmatta på golvet. Vägg i vägg finns det som tidigare använts som monteringsrum, även detta går att använda som kontor. I foajén finns även kundtoalett, omklädningsrum, handikapptoalett med dusch, personalrum med pentry samt ett mötesrum. En stor lagerlokal alternativt produktionslokal med högt i tak och betonggolv ligger i anslutning till foajén. Här finns även flera utrymmen som två förråd, garage/inlastning med hög port samt ett större rum. Tre fas uttag finns på ett par olika platser i lagerdelen. Pannrum och fläktrum är beläget ovanför kontorsdelen. Lokalerna idag är tomma och inga hyresintäkter finns från någon hyresgäst.

Stomme

Tegel

Fasad

Tegel

Tak

Betongpannor

Utv.plåtarbeten

Plåt

Fönstertyp

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Gas 2017

Ytor Antal Area
Kontor 1 525
Tomtarea 3 750

Ekonomi

Pris

5 500 000 kr

Taxeringsvärde

1 888 000 kr

Driftkostnad

86 522 kr/år

Mineralgatan 1
Sökhjälp