Skriv ut

Skapa PDF

Östra Nygatan 92, Älvsbacka

skellefteå

Möjlighet att förvärva 2st centralt belägna hyresfastigheter!

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 3 700 000 kr. Utgångspris
Storlek: 315 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyresfastighet på populära Älvsbacka med 4 st. lägenheter. 1 st renoverad 5á, 1 st nybyggd unik vindsvåning 2á, 1 st 2á samt 1 st 3á. Möjligt att göra om enklare källargarage till lägenhet. Renovering och nybyggnation gjordes 2007-09. Fjärrvärme, Ske-krafts fiber. Trivsamma nya balkonger. 7 p-platser. Totalt 315 kvm boyta med hyresintäkter på 294024 sammanlagt kr/år och med driftkostnad om 90481 kr/år. Överlåtes i bolagsform. Pris avser denna fastigheten 92án. Fastigheten säljes tillsammans med Östra Nygatan 94. Kontakta oss för fullständigt prospekt och för att boka visning!

Utförande

Byggnader

Huvudbyggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1934

Renoveringsår

2007-2009

TV

TV körs via bredbandet/zappa.

Beskrivning

Plan 1: 3 rum med äldre kök, kyl och frys från -16. Renoverat ytskikt och slipat trägolv ca -12. Renoverat inkommande vatten. 2 rum ej renoverad, wc finns i lägenheten, dusch i källaren. Inkommande vatten bytt. Plan 2: 5 rum och kök, 2:a och 3:a som är ihop slagen. Nytt vatten och avlopp -07-08. Badrum med kakel och våtrumsmatta. Nytt kök, nytt badrum med nya ytskikt. Kök med induktionshäll, påkostad Marbodal kök, kyl och frys -18, rostfri bänkskiva. Badrum med dusch, förberett för tvättmaskin. Fyra sovrum och ett allrum. I ett av sovrummen är det förberett för wc/badrum. Balkong i söder via trapphus, hör till lägenheten. Ny el med jordfelsbrytare i hela lägenheten. Mekanisk till- och från luft med värmeväxlare. Fint trägolv. Vind: Vindsvåning ca 90 m², 2:a renoverad 07-08 (allt borttaget och renoverat). Upp riktat golv med vattenburen golvvärme. Nytt vatten och avlopp samt el. Mekanisk till -och från luft med värmeväxlare. Marbodalkök, ny kyl och frys -15, ny spis med induktionshäll -15. Fint trägolv. Badrum med kakel och våtrumsmatta. Källarplan: Enklare varmgarage, möjligt att göra om till lägenhet/etage lägenhet... 5 st förrådsutrymmen för hyresgästerna. Dusch för en av lägenheterna (2 án). Div andra förrådsutrymmen. Enklare tvättmaskin, tvättstuga och förråd i ett. Säljaren hade sökt bygglov på att göra om div förråd till bastu, relax, dusch och wc, tyvärr har det förfallit. Övervägande del av källaren är ut bilat -07, grävt ur och lagt nya avloppsrör och förberett för t ex relax, bastu mm. Armerat och lagt isodrän isolering, förberett för vattenburen golvvärme, förberett med avloppsrör i betongen och huset är "stabiliserat".

Grund

Grundsulor

Stomme

Betong/Trä

Bjälklag

Betong/Trä

Fasad

Stående träpanel

Tak

Tegel

Utv.plåtarbeten

Plåt

Hängrännor

Målade

Fönstertyp

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag, mekanisk till och frånluft

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen

Ytor Antal Area
Bostad 4 315
Tomtarea 962

Ekonomi

Pris

3 700 000 kr. Utgångspris

Hyresintäkt

294 000 kr/år

Taxeringsvärde

3 150 000 kr

Driftkostnad

90 481 kr/år

Övrig information

Övrigt

ÄLVSBACKA Älvsbacka ligger väster om Skellefteå centrum och stadsdelen har gott om insprängda grönytor av varierande storlek. Med karaktärer som närparker, större gräsytor, fotbollsplaner, alléer och lekplatser. Vid älven finns den populära Manhemskajen, strandpromenaden samt en gång- och cykelbro, Älvsbackabron mellan Älvsbacka och Anderstorp. På Älvsbackaområdet finns bland annat bibliotek, kyrka, hotell, fik, restauranger, olika företag och organisationer. Det finns förslag på att upprusta grillplatsen vid Älvslunda samt att strandpromenaden bör förlängas österut. Kanalskolan ligger i området och där går det elever från 6:an till 9:an. Älvsbackas förskolor, Snigeln och Myggan finns i området och som riktar sig till barn mellan 1-5 år. Från Älvsbackaområdet är det gång och cykelavstånd till centrum.

Dokument