Gånghester

Favorit Dela

Stora vägen 1

Välrenommerad bensinstation med bil- och däckverkstad samt butikshandel.

Beskrivning

Gånghester Bilservice AB bedriver bensinstationsverksamhet under varumärket Gulf. I konceptet ingår även butikshandel, kiosk och försäljning av fastfood, kaffe, fikabröd samt biltillbehör. Bolaget hanterar även paketutlämning för Posten i butiken. Vidare erbjuder Bolaget en modern bilverkstad med tre billyftar och diagnosutrustning som tar emot ca 1 500 bilar/år. Bilverkstaden är ansluten till MECA vilket är en rikstäckande kedja för bilverkstäder som erbjuder rikstäckande utbildning och tekniksupport. Verksamheten erbjuder även en däckverkstad med två billyftar och däckförvaring för 120 bilar, en automattvätt med borstar samt uthyrning av släpvagnar.

Ekonomi

Antal anställda:

6

Pris:

Bud

Intäkter:

22 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Antal anställda:

6

Verksamhet:

Bolagets kunder består av både privat- och företagskunder i Borås kommun med omnejd. Bolaget har i dagsläget sex anställda medarbetare inklusive ägarna fördelat på tre medarbetare inom butikshandel och fastfood samt tre medarbetare inom verkstadsarbete och däckbyte. Lokalerna, vari verksamheten bedrivs, ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen. Totala fastighetsytan uppgår till ca 6 034 m2 och byggnadsytan uppgår till ca 360 m2 fördelat på butik, verkstad och personalutrymmen.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster på samma plats. Verksamhetens breda utbud gör det lättare att värva nya kunder genom tex butikshandeln där kontaktskapande ofta leder till att kunderna även erbjuds bilservice eller däckförsäljning. Verksamheten uppskattas av kunderna då den bedrivs som en ”gammaldags” bensinstation där kunderna, utöver drivmedelsköp, snabbt kan få hjälp med byte av lampor och torkarblad vilket bidrar till att kunderna återkommer.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BB

Bolagsbron

info@bolagsbron.se

076- VISA NR 076-337 63 63

Marknadsförs av Bolagsbron
bolagsbron.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stora vägen 1