Skriv ut

Skapa PDF

Ivögatan 3, Centralt

bromölla

Anrika Hotell Iföhus är till salu! Med centralt läge vid torget i Bromölla ligger vackra Hotell Iföhus. Här finns nu möjlighet för dig som vill utveck.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: Anbud
Storlek: 1 724 m²
Karta

Information

Beskrivning

Iföhus Hotell ritades av länsarkitekt Nils A Blanck och uppfördes av Ifö-verken redan 1935. Huvudbyggnaden ligger vid torget i centrala Bromölla och är byggd i 2 våningar med källare i funkisstil. Byggnaden har en Bruksarea (BRA) på 2 103 kvm, varav 1419 kvm utgör ytor ovan mark/källare för hotell- och restaurangverksamhet. Idag finns här ett modernt kök och två stora restauranglokaler jämte sällskapsytor, foajé, förvaringsytor och hotellets 20 uthyrningsrum - 10 dubbelrum och 10 enkelrum. Nu finns här möjligheten för dig som vill utveckla hotell, restaurang, kontor eller annan centrumnära verksamhet och verkligen behöver gott om utrymmen.

Utförande

Planlösning

Övre plan med 20 uthyrningsrum varav 10 dubbelrum och 10 enkelrum. Nedre plan har 2 rymliga matsalar varav en vid glasveranda med utsikt över torget, stort kök, foajé mm.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1935

Grund

Källare

Stomme

Sten och trämaterial

Bjälklag

Sten och trämaterial

Fasad

Puts

Tak

Takpannor

Fönstertyp

2 och 3-glas fönster

Ventilation

FTX

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Antal Area
Övrigt 1 724
Tomtarea 2 957

Ekonomi

Pris

Anbud

Taxeringsvärde

3 967 000 kr

Omgivning

Företag i närheten

Ifö-verken med Geberit(Ifö Sanitär) och Ifö Elektric, Bromölla kommuns centrala verksamhet och Stora Enso (Nymölla)

Parkeringsmöjligheter/garage

Egna parkeringsplatser är möjliga och fri parkering vid torget.

Skyltläge

Långsida med glasveranda ut mot torget.

Övrig information

Övrigt

Hotell Ifö Hus har en Bruksarea (BRA) på 2 103 kvm, varav 1419 kvm utgör ytor ovan mark/källare. (Uppgift från Bromölla Kommun) Fastigheten säljs med skriftligt anbudsförfarande. Säljaren önskar att i samband med ett sådant anbud även få in en konceptbeskrivning med en kort beskrivning av vilken verksamhet som är tänkt att bedrivas av en köpare. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Del av köksinventarierna ingår inte i köpet. Kontakta mäklare för detaljerad information.

Dokument

Länkar

Ivögatan 3
Sökhjälp