Skriv ut

Skapa PDF

Ett väletablerat svenskt accessoarvarumärke som skötts med varsam hand i 24 år är nu till salu.

Fakta

Bransch: Övrigt
Pris: Kontakta mäklaren
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Vi erbjuder ett svenskt accessoarvarumärke som har ett tydligt och spännande designspråk där fokus ligger på arbetade detaljer, hållbar kvalité och en omtänksam värdegrund. Dessutom med en välbevarad och intressant historia som ingår i köpet. Du kanske jobbar inom e-handel eller en större kedja och har redan i dag egna varumärken. Du ser fördelen med att mixa dina undervarumärken med externa varumärken, som komplement, men inser att förtjänsten och utvecklingspotentialen genom ett förvärv gynnar dig. Du förstår värdet av ett varumärke som byggts upp under lång tid och vill utnyttja dess fina historia som kan skapa intressant innehåll genom te x storytelling i dina sociala kanaler.

Utförande

Bransch

Övrigt

Utrustning som medföljer

Ett registrerat varumärke + en intressant historia inkl ett ex av varje vara som tillverkats + kontaktytor vad gäller leverantörer och kunder

Ekonomi

Pris

Kontakta mäklaren

Varför är detta en bra investering?

Ett tillfälle för den som vill ha ett svenskt varumärke som byggts upp under lång tid och vill utnyttja dess fina historia för att skapa intressant innehåll genom te x storytelling i sociala kanaler eller annan marknadsföring.

Sökhjälp