Solbacken
| Skellefteå

Favorit Dela

Servicegatan 7

En fin industrifastighet med en total uthyrningsbar yta på ca 1 610 m2.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 610 m²

  • Pris:
Byggnaden är uppförd 1997 och har en total yta på ca 1 610 m2. Byggnaden inrymmer produktionslokal på ca 1 300 m2, lager uppgående till ca 100 m2 samt kontor och personalutrymmen uppgående till ca 150 m2. Utöver detta finns även en utbyggnad på ca 60 m2 vilken idag hyrs ut till Folkpool som utställningshall. Alla innerväggar i byggnaden är möjliga att ta bort då det inte finns några bärande innerväggar. Under 2002 gjordes en tillbyggnad på byggnaden. Tillbyggnaden ligger på huset gavel mot E4: an. Utbyggnaden är på 6 meter och innefattar en frys med 72 pallplatser i pallställ och packrum samt förråd. Totalt finns 150 st. frysplatser i pallställ samt 150 st. kylplatser.
  • Total yta

    1610 m2

Ytor Antal Area
Industri 1 610
Tomtarea 5 019

Ekonomi

Taxeringsvärde:

3 237 000 kr

Driftskostnad:

299 600 kr/år

Hyresintäkter:

441 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Servicen 3


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 1997

Grund: Betongplatta på mark med kantf

Stomme: Limträbalk

Fasad: Plåtklädda Prefab element (vit

Tak: Plåttak (nyare frysrum har pap

Ventilation: Reglerad i värmeåtervinningssystemet, tidsstyrd och motorsty

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Värmeåtervinning på samtliga frysar samt vattenburen golvvär


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen på Solbacken, ca 4 km norr om Skellefteå centrum. Solbacken är ett stort handelsområde med butiker så tex Biltema, Rusta, Jula, Intersport, Team Sportia, Jysk, Willys, ICA Maxi Stormarknad, Kappahl, Lindex m.fl. Andra företag i området är bland annat Bravida, Autotech, Samhall, PEAB, Cramo, Assa Abloy, Nordic Light m.fl.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

fredrik.wikstrom@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
Kanalgatan 77
93178 Skellefteå
Servicegatan 7

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör