Skriv ut

Skapa PDF

Mora byväg 2, Bergshamra

bergshamra

Välkommen till en strategiskt placerad tomt i Bergshamra med ändamål lager eller handelsplats. Tomten är ännu inte avstyckad, men kommer ha möjlighet.

Fakta

Typ av mark: Handel, Lager/Logistik
Pris: 1 540 000 kr. Utgångspris
Tomtarea: 3 500 m²
Tillträde: Snarast efter avstyckning
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en strategiskt placerad kommersiell tomt i Bergshamra ca 1,5 mil söder om Norrtälje med möjlighet till handelsplats eller lager. Tomten är ännu inte avstyckad men kommer att bli ca 7 000 kvm uppdelad på en eller två fastigheter samt med möjlighet att ansluta till kommunalt V/A. Då tomten ligger utanför detaljplan finns det stora möjligheter till val av byggnad och användning. Platsen lämpar sig för alla typer av verksamheter såsom affär, butik, lager m.m. med närhet till väg 276 till Åkersberga eller Norrtälje samt även vidare transport till Stockholm eller Finland/Baltikum. Angivet pris är om 440 kr/kvm och beräknat på en tomt om 3 500 kvm. Markområdet som är möjligt att stycka av är ca 7 000 kvm. Detta markområdet kan säljas som en enhet eller i två fastigheter/enheter efter överenskommelse med köparen.

Utförande

VA

Möjlighet till kommunalt

Storlek

3 500 m²

Ekonomi

Pris

1 540 000 kr. Utgångspris

Omgivning

Företag i närheten

Vinterförvaring, benbsinmack, båtförsäljning samt i Bergshamra samhälle finns ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Närservice

ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Kommunikationer

SL trafikerar i Bergshamra

Övrig information

Planbestämmelser

Utom detaljplan

Länkar

Mora byväg 2
Sökhjälp