Getängen
| Borås

Favorit Dela

Grönbogatan 5

Lämplig för butik/showroom med även perfekt för kontor.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  215 m²

 • Hyra:
Lokal med öppna ytor, utbildningssal, kontorsrum utmed fönstren. Längre in i lokalen finns det ett stort våtrumsutrymme, där det har hängt våtdräkter och dykutrustning . Helkaklat Ljusa väggar och beige plastmatta. Lokalen går att anpassa och förändra till ny hyresgäst. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
 • Total yta

  215 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

GETÄNGEN 22

Planlösning:

Blandat.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Skog och natur med en mix av lätt industri.

Kommunikationer:

Busshållplatser i närheten.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Grönbogatan 5

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör