Skriv ut

Skapa PDF

Strandbodgatan 1, Uppsala

uppsala

Välkommen till ett stort och öppet kontor med högt i tak centralt i Uppsala. Här finns möjlighet till snabbt tillträde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 882 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1993

Renoveringsår

2015

Våningsplan

6

Planlösning

Detta är ett stort öppet kontor i härligt hörnläge med utsikt över Fyrisån. Lokalen har högt i tak och planlösningen har en bra blandning av öppet kontorslandskap, kontorsrum samt mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 882

Omgivning

Omgivning/natur

Muninhuset ligger i korsningen av östra Ågatan och Strandbodgatan. Mot Fyrisån finns en stor uteplats med möjlighet att mötas och äta lunch soliga dagar. Natur- och friluftsaktiviteterna är rikliga genom den fina gästhamnen och bryggorna längs Fyrisån ut mot Mälaren. Nära fastigheten ligger Anna Petrus Park och Mjölnarparken och i sydöst friluftsområdet Fyris-Årike. Och som i alla nybyggda områden är närservicen noga genomtänkt med gallerior, butiker, restauranger, caféer och annan tänkbar service.

Kommunikationer

400 meter bort ligger Centralstationen och lokalbussarna. Från Stockholm når man Uppsala med tåg på 30 minuter. Kungsängen ligger bara en kort promenad från citykärnan, eller ännu snabbare med hjälp av de många cykelstråk som leder dit. 2018 utnämndes Uppsala av Cykelfrämjandet till Sveriges bästa cykelstad.

Strandbodgatan 1
Sökhjälp