Strandbodgatan 1

Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

882 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till ett stort och öppet kontor med högt i tak centralt i Uppsala.

Välkommen till Muninhuset och en ljus och öppen lokal. Stora fönsterpartier och det fina läget högt upp i huset ger fantastisk utsikt över Slottet och Fyrisån. Ett ypperligt läge med gångavstånd både till stationen men även till centrum.

Ytor

  • Total yta:

    882 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 15:1

Byggår:

1993

Våningsplan:

6

Planlösning:

Detta är ett stort öppet kontor i härligt hörnläge med utsikt över Slottet och Fyrisån. Lokalen har högt i tak och planlösningen har en bra blandning av öppet kontorslandskap, kontorsrum samt mötesrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Muninhuset ligger i korsningen av Östra Ågatan och Strandbodgatan. 400 meter öster ut ligger stationsområdet Uppsala Entré, navet för all tåg- och busstrafik i länet. Från Stockholm når man Uppsala med tåg på 30 minuter. Åt väster ligger arenan Studenternas samt Akademiska Sjukhuset. Kungsängen ligger bara en kort promenad från citykärnan, eller ännu snabbare med hjälp av de många cykelstråk som leder dit. Intill flyter Fyrisån och på andra sidan ån ligger den vackra Stadsparken som erbjuder sköna promenadstråk och vilsamma sittplatser längs med bryggor och uteplatser. Intill ligger den fina gästhamnen varifrån du kan ta båt ut i Mälaren. Nära fastigheten ligger Anna Petrus Park och Mjölnarparken och i sydöst friluftsområdet Fyris-Årike. Och som i alla nybyggda områden är närservicen noga genomtänkt med butiker, restauranger, caféer, gym och annan tänkbar service.

Strandbodgatan 1