Skriv ut

Skapa PDF

Gräddvägen 13, Ersboda

umeå

Lager och kontorslokal på Ersboda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 257 - 257 m²
Karta

Information

Beskrivning

Praktiskt inredd kontors- och lagerlokal med hög port, inlastningskaj och invändigt generös takhöjd. En lokal som passar den mindre eller medelstora företagaren som söker både kontor, lager och verkstad samlat i ett. För ytterligare information, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Rymlig lager och verkstadsdel. I anslutning till lagerdelen finns två rymliga kontorsrum, personalutrymmen och förråd.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 257 257

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Närservice

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Gräddvägen 13
Sökhjälp