Västra centrum | Jönköping

Favorit Dela

Västra Storgatan 1

Här finns en möjlighet att få en central roll med kontor i Jönköpings växande stadskärna. Lokalen är centralt belägen på Västra Storgatan 1.

Beskrivning

Här finns en möjlighet att få en central roll med kontor i Jönköpings växande stadskärna. Lokalen är centralt belägen på Västra Storgatan 1. Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut. Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns representerade i närområdet.
  • Total yta

    139 m2


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Från 1700kr/kvm


Utförande

Våningsplan:

2

Antal rum:

5

Planlösning:

Lokalen är genomgående ljus och fräsch och uppdelad i 5 enskilda rum, pentry, 2 WC samt hiss. Ytorna går att planera och möblera så man kan ha konferensrum och lunchrum om man så önskar. Lokalerna lämpar sig väl för det mindre kontoret som behöver ett centralt utgångsläge. Den flexibla planlösning går att anpassa med en bra mix av enskilda kontorsrum och öppet landskap.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen består av centrumbebyggelse.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i P-huset Per Brahe.

Närservice:

All tänkbar service finns i direkta närheten.

Kommunikationer:

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot kyrkogatan/Västra storgatan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Hjalmarsson

Lokalförmedlare

David Hjalmarsson

david.hjalmarsson@quadrent.se

036 VISA NR 036 440 04 96

0701 VISA NR 0701 97 45 54

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västra Storgatan 1

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör