Skriv ut

Skapa PDF

Västra Storgatan 1, Västra centrum

jönköping

Här finns en möjlighet att få en central roll med kontor i Jönköpings växande stadskärna. Lokalen är centralt belägen på Västra Storgatan 1.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Pris: Från 1700kr/kvm
Storlek: 139 m²
Tillträde: Tillträde efter ök.
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en möjlighet att få en central roll med kontor i Jönköpings växande stadskärna. Lokalen är centralt belägen på Västra Storgatan 1. Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut. Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns representerade i närområdet.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

5, anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är genomgående ljus och fräsch och uppdelad i 5 enskilda rum, pentry, 2 WC samt hiss. Ytorna går att planera och möblera så man kan ha konferensrum och lunchrum om man så önskar. Lokalerna lämpar sig väl för det mindre kontoret som behöver ett centralt utgångsläge. Den flexibla planlösning går att anpassa med en bra mix av enskilda kontorsrum och öppet landskap.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 139

Ekonomi

Pris

Från 1700kr/kvm

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivningen består av centrumbebyggelse.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i P-huset Per Brahe.

Närservice

All tänkbar service finns i direkta närheten.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Skyltläge

Skyltläge ut mot kyrkogatan/Västra storgatan.

Dokument

Länkar

Västra Storgatan 1
Sökhjälp