Hedenstorp | Jönköping

Favorit Dela

Mogölsvägen 6

Nytt modernt kontor med skyltläge mot Rv40.

Beskrivning

Nu finns det chans för dig och dina anställda att utvecklas ihop med Hedenstorp. Fastigheten är belägen utmed riksväg 40 med nära anslutning till E4:an, centrala Jönköping och runt knuten finns Jönköpings flygplats.
  • Total yta

    1310 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 561 1 310

Ekonomi


Utförande

Våningsplan:

3 av 3

Planlösning:

Tanken är att fastighetsägaren i samråd med dig som hyresgäst ska anpassa lokalen. Detta erbjuder stor möjlighet för dig som söker nybyggda lokaler att vara med från början och påverka både utformningen av lokalen samt materialval. Här kan man vara kreativ när det kommer till utformning och design. Enskilda kontor eller landskap, resursrum och projektrum där anställda kan samverka och bolla idéer. Vid behov finns möjligheten att dela upp lokalen i två mindre lokaler, se ritning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Företag i närheten:

Hedenstorp är ett mycket populärt område där företag som Greenworks, Theofils, Portsystem 2000, XL-Bygg, G.T Väst, Trafikbutiken, Comforta, Pholc och Kinnarps har valt att etablera sig

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i anslutning till lokalen.

Närservice:

All typ av service finns i Jönköpings centrum som du når inom 5-10 minuter med bil

Kommunikationer:

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40 som sedan leder vidare till E4:an. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen och det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana. I nära anslutning ligger också Jönköpings flygplats, vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien och Europa

Skyltläge:

Skyltläge mot Rv40.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Mogölsvägen 6

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör